По време на съвместното изявление на ГЕРБ и СДС, премиерът

...
По време на съвместното изявление на ГЕРБ и СДС, премиерът
Коментари Харесай

Премиерът сензационно: Днес ще бъде разкрито убийство ВИДЕО

По време на взаимното изказване на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, министър председателят Бойко Борисов описа любопитна преживелица, обвързвана с Йорданка Фандъкова и Менда Стоянова. Преди време Стоянова отказала на Борисов да отиде в Народното събрание по бюджетни въпроси.

Борисов с парещ коментар за Манолова и паметно изявление за прическата си


„ Каза: „ Ще си идва в Пловдив “, стана и си отпътува “, изясни Борисов. Той също доста се ядосал, а по-късно му се обадили „ 6-7 от дамите на ГЕРБ, които се употребяват с престиж “.

Фандъкова тактично му обяснила, че както е значимо за него да играе футбол, по този начин за една жена било значимо косата ѝ да наподобява добре. „ На Менда ѝ била мазната косата “, изясни Борисов случката.

По сходен метод той приказвал с Мая Манолова, която му споделила, че както неговата „ уязвимост “ е Министерство на вътрешните работи и, в случай че имаше избор, би останал да работи като основен секретар, по този начин за нея било значимо да е омбудсман и желала това да работи.

„ Хубаво е да взе участие и Българска социалистическа партия. Не да се крият зад Мая, която изгониха “, съобщи той за идните локални избори.

„ Като омбудсман тя се справяше добре и не скърбя, че съм я подкрепил “, безапелационен беше Борисов.

„ На госпожа Фандъкова съм ѝ дал цялостни права, тъй като тя е безпределно честен човек. Всички, върху които тегнеше подозрение, да ги маха и да се избере нови хора. Пълни права има за това “, съобщи министър председателят.

Той прикани Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата да бъдат оставени да работят по всички подозрения за корупция.

„ Има си ред. Аз мисля, че сътрудниците ще изкарат през днешния ден и убийството. Но да им дадем още малко време “, загатна той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР