. По време на разгорещената обстановка на племенния съвет тази

...
. По време на разгорещената обстановка на племенния съвет тази
Коментари Харесай

Шампионите отново надделяха над Бойците в „Игри на волята: България“

. По време на разгорещената конюнктура на племенния съвет довечера в „ Игри на волята: България “ Приключенците предложиха Паулина и Туджаров. Остра замяна на реплики и обвинявания сред съотборниците се разиграха по време на съвета под зоркия взор на Ралица Паскалева. Предварителната тактика на Валентин и Туджаров се оказа несполучлива, откакто стана ясно, че единият номиниран е точно блогърът.

Във втората номинационна борба Шампионите се изправиха против Бойците в извънредно мъчно тестване както за всеки мускул от тялото, по този начин и за душeвността. С голямо преимущество успеха отиде при Шампионите, които потвърдиха издръжливостта и търпението си. Въпреки тежките условия на Дивата река, която племето населява от понеделник, то съумя да се резервира още веднъж цяло до идната седмица.

След неспирните спорове в племето на Бойците, загубата им не бе изненада даже и за самите тях. Най-възрастният участник във формата – Стоян, се опита да отбрани достойнството на племето си, оставайки над 40 минути на кръста, само че това се оказа незадоволително. След играта напрежението в тима се усили, а съществени настоящи лица този път бяха Неделчо и Морунов.

Кого ще предлагат Бойците на племенния съвет? Ще продължи ли разделянето на лагери в тима им? Ще преодолеят ли Приключенците зародилите интриги? Кой ще се избави и кой ще отиде на елиминационна борба? Кой боец ще се запонзае със Симеон и ще види немислимо тежките условия на Плажа на отшелника? – разберете на следващия ден вечер в 21:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара През годините на рецесията Крикор, който бил куриер, трябвало да занесе няколко писма на Гарабед за неплатени сметки за ток, вода, парно, телефон и налози.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНавални: Те зоват за „ превръщането на света в по-добро място ”, само че вътре в себе си са лъжци и лицемериПървият съветски космонавт ще кацне на Луната през 2030 г.Тези му думи провокираха остри рецензии в Северна МакедонияПредлаганата цена за трансплантация на бъбрек е възлизала на 100 000 евроОчаква се заповедта на Здравното министерство да излезе утреНапрежението на митинга ескалираВ момента има недостиг на нискомолекулните хепариниДимитър Бербатов и Христо Порточанов към този момент са другите съперници за постаНа 15 октомври френският хореограф Оливие Дюбоа ще показа в Пловдив придвижването и ритъма на Египетската революцияВ редица сериозни отчети на Европейска комисия, Организация на обединените нации и други организации се споделя, че българският закон не обезпечава съответна защитаСпоред разпоредбите на Европейски Съюз хората, против които се водят наказателни производства, би трябвало да бъдат навреме уведомениВижте какво са открили учените27-годишен мъж е притеглен към наказателна отговорностНито една съветска ваксина не е утвърдена за приложимост от Световната здравна организация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР