По време на провел се преди дни благотворителен търг, организиран от

...
По време на провел се преди дни
благотворителен търг, организиран от
Коментари Харесай

Уникален McLaren 570S Spider събра 820 000 евро за благотворителност

По време на провел се преди дни благотворителен търг, проведен от Elton John AIDS Foundation, незнаен участник в наддаването е дал внушителната сума от 725 000 британски лири или към 820 000 евро за предоставеният безплатно от McLaren Automotive неповторим 570S Spider.

Организаторите споделят, че цялата сума от неповторимата кола, която стандартно струва от 165 000 лири, е предопределена за фондацията на Елтън Джон, с цел да му помогне за реализирането на задачата му за бъдеще, свободно от СПИН.

Никалният представител на 570S Spider е изпълнен в специфичен екстериорен цвят Blade Silver, който е положен ръчно, джантите и спирачните апарати са с неповторим цветови завършек, а интериорът му е решен в Jet Black Nappa кожа. Колата е надградена с предлагана като спомагателна екипировка спортна изпускателна система, какот и с луксозна аудиосистема на Bowers & Wilkins.

McLaren 570S Spider беше обявен от компанията през юни предходната година, а премиерата му се състоя по време на емблематичното събитие Goodwood Festival of Speed във Великобритания. Автомобилът е с 46 килограма по тежък от 570S Coupé и идва със сгъваем корав таван, който може да бъде сгънат/разгънат за 15 секунди даже при движение със скорост от 40 км/ч.

е оборудван с 3.8 литров, twin-turbo, V-образен, осемцилиндров двигател, който генерира максимална мощност от 562 конски сили и максимален въртящ миг от 600 Нм. С негова помощ, колата е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди, от 0 до 200 км/ч за 9.6 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 328 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР