По време на протестите през 2013 година един от проблемите

...
По време на протестите през 2013 година един от проблемите
Коментари Харесай

Политолог: Държавата се руши от самите управляващи

По време на митингите през 2013 година един от проблемите е бил, че са взели участие проведено последователи на ГЕРБ. Сега един от проблемите е, че вземат участие проведено хора от Българска социалистическа партия. През 2013 година ГЕРБ не съумя да оседлае митинга и да го партизира, в този момент Българска социалистическа партия не съумява да оседлае митинга и няма да успее да го партизира. Това разяснява за БНР политологът Деян Кюранов.
Той сложи въпроса за какво се сещаме за предходни митинги, а не се сещаме за предходни прокурори да вземем за пример.
" Сещаме се за предходни митинги, тъй като усещаме, че митингът не е нещо нормално. През цялото време и от страна на властта, и от страна на медиите той бива натикван в едни естествени рамки ", акцентира в предаването " Преди всички " Деян Кюранов.
Улицата не потвърждава своите лозунги, потвърждава се в съда, само че когато съдията е подкупен, съдът не работи.
" Когато прокурорът разрушава закона, не мога аз на него да се надявам, той да употребява закона срещу себе си. Това е обикновено несъгласие ", добави политологът.
Когато хората от улицата кажат едни думи, те не се нуждаят от доказателства, те се нуждаят от политически ограничения, не от полицейски, разяснява Кюранов. Можем единствено да имаме вътрешен глас какъв брой е силата на митинга.
" В момента тя е задоволително огромна, по моя вътрешен глас, митингът да продължи и да се ускори. От там нататък всевъзможни опити той да бъде вкаран в познати демократични правила от вида да излъчат представители, ами ще излъчи представители, по-късно ще бъде обяснено, че тези представители са предатели, убийци и платени от не знам кого ", разяснява Кюранов.
Изборите са естествен либерален развой, сподели той:
" Мисля, че ненормалната обстановка изисква невероятни ограничения за решение. Ако държавното управление подаде оставка, в случай че принудят тези, които са назначили Гешев, да му кажат " Я се махай, тъй като не можа да свършиш работата и ние не успяхме доста ". Ако това се случи, към този момент имаме нова обстановка, и да, тогава можем да разсъждаваме и в даден миг даже да броим гласовете. "
 
Всичко за митингите следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР