По време на представянето на новото си предаване Feud: The

...
По време на представянето на новото си предаване Feud: The
Коментари Харесай

Деми Мур съобщи какво се случва с Брус Уилис

По време на представянето на новото си предаване " Feud: The Swans ", Мур показа настояща информация за здравето на Уилис. Въпреки че Брус Уилис и Деми Мур се развеждат преди повече от 20 години, те остават близки, написа CNN.

" Мисля, че като се имат поради събитията, той се оправя доста добре ", сподели Мур по време на присъединяване в " Добро утро, Америка ".

През 2022 година беше оповестено, че Уилис ще се отдръпна от кариерата си заради когнитивни проблеми. Оттогава той бе диагностициран с фронтотемпорална деменция (ФТД), която е прогресивно мозъчно заболяване.

Мур и Уилис се развеждат през 2000 година, само че имат общи три дъщери: Румър, Скаут и Талула.

" Това, което ще кажа, е това, което споделям на моите деца, а точно, че е значимо просто да ги бъдем там, където са, и да не забравим маловажните неща ", сподели Мур в предаването " GMA ". " Защото в това се крие огромна хубост на живота, в сладостта, любовта и насладата. "

През годините някогашната двойка продължава другарски да споделя фамилните си прекарвания. Уилис е женен повече от 16 години за Ема Хеминг Уилис, с която има две дребни дъщери - Мейбъл и Евелин, пише Вести.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР