По време на празниците много популярни българи споделиха с нас,

...
По време на празниците много популярни българи споделиха с нас,
Коментари Харесай

Инфлуенсър на пауза: Ивана Александрова с тежка бременност, взе си почивка в името на здравето

По време на празниците доста известни българи споделиха с нас, че ще стават родители. Сред тях бе и една от най-известните инфлуенсърки, Ивана Александрова. Новината от нея пристигна точно на Коледа. Тогава тя заяви, че напът е да се сбъдне най-голямата ѝ фантазия - да бъде майка.

Виж още: Елен Колева с нов мъж до себе си и какво е " космоенергетика "

" Пътят ни до тук не беше елементарен - трябваха ни повече от 4 години, доста проучвания, процедури, интервенции, 4 инсеминации, една тежка загуба, която ме беляза вечно, и най-после най-големият ми боязън - ин витро. Не скърбя за нищо и още веднъж бих предходна по същия път, с цел да стигна до тук, до този ден ", написа тя. Тогава тя показа, че е решила да напише през какво е минала, тъй като доста хора извървяват този път безшумно, самотно, в боязън и самичък. " Репродуктивните проблеми са здравословен проблем като всеки различен, а не се приказва задоволително за тях ", написа тя под първата фотография, на която се вижда, че е бременна.

Виж още: Йоанна от " Игри на волята " - в Коста Рика за празниците! Какво мисли студентката за имунизациите?

Но почитателите на Ивана сигурно са забелязали " отсъствието " ѝ. Тя не е разгласила видеа в своя YouTube канал в действителност от дълго време и по този начин се наложи да отговори на някои въпроси на почитателите си. " Споделих ви, че преди празниците получих затруднения и сега последвам лекарските рекомендации, а точно отмора, лежане, пиянство на медикаменти и никакво физическо натоварване ", написа тя.

Виж още: Диета, спорт и доста дисциплинираност: Дани Петканов с новогодишно предизвикателство #безпретенции

Сега най-големият приоритет е здравето на бебето ѝ, а през януари, дава обещание Ивана, ще има много видеа, отдадени на бременността ѝ и пътя, който е извървяла, с цел да стигне до мечтаните две чертички.

Изображение: https://www.instagram.com/ivana_alexandrova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР