По време на първия му ден от свидетелските показания, извинението

...
По време на първия му ден от свидетелските показания, извинението
Коментари Харесай

Джон Рентул отговаря на вашите горещи въпроси, докато Борис Джонсън е на скара при разследването на Covid

По време на първия му ден от свидетелските показания, извинението на господин Джонсън към нацията беше прекратено от четирима души, които проведоха митинг в залата за чуване.

В чуването в сряда господин Джонсън призна, че въздействието на пандемията върху NHS го е „ объркало “. Той също по този начин призна, че политиката на държавното управление наподобява „ непоследователна “ във връзка с графика на дейностите в светлината на графиката от март 2020 година, което допуска, че NHS може да бъде претрупана.

Това пристигна след избухливи два месеца по време на следствието, което чу Г-н Джонсън беше „ захласнат от възрастните хора, които одобряват ориста си “ и умират от вируса; повери на своя старши консултант Доминик Къмингс прекалено много власт; и искаше да „ остави телата да се натрупат високо “, с цел да избегне налагането на второ блокиране на Covid.

Както чухме от индивида, отговарящ за реакцията на Covid в Обединеното кралство, отговарях на въпроси на читатели по отношение на първото министър председател и проверява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР