По време на пандемията на летището в отсяда пътник, който

...
По време на пандемията на летището в отсяда пътник, който
Коментари Харесай

Мъж се крие от коронавируса на летището в Чикаго

По време на пандемията на летището в отсяда пасажер, който решил, че един от терминалите ще бъде новият му дом. 36-годишния Адитижа Сингх от Калифорния е хванат да се крие и живее на летището след три месеца, написа БГНЕС. Твърди, че се е страхувал да лети поради COVID-19, съгласно „ Чикаго Трибюн “, представен от „ Курир “. Полицията арестува Сингх в предпазената зона на интернационалното летище О`Хара, оповестяват от прокуратурата. Сингх е упрекнат в нарушение на зоната за сигурност на летището. Прокурорите декларират, че Сингх е дошъл на летище О`Хара, с полет от Лос Анджелис на 19 октомври и от този момент живее в зоната за сигурност на летището.
Съдията от окръжния окръг в Чикаго Сузана Ортис е ужасена от изказванията на прокурорите. „ И по този начин, в случай че разбирам вярно, твърдите, че неидентифициран и неоторизан човек е живял в зоната за сигурност на терминала на летище О’Хара от 19 октомври 2020 година до 16 януари 2021 година? “ В събота следобяд двама чиновници на „ United Airlines “ се обръщат към Сингх с молба да се разпознава. Помощникът- основния прокурор Катлийн Хагърти споделя, че Сингх бил с маска и им е посочил служебна карта за идентичност на летището, която е носел на врата си. Картата, в действителност принадлежи на оперативния началник, който е съобщил за нейното изгубване на 26 октомври. Служителите се обадили в полицията, която арестува Сингх в събота към 11:10 ч. на Терминал 2. Хагерти споделя, че Сингх е намерил картата на летището и се " страхувал да се прибере у дома поради COVID- 19. " Оцелявал е като му е давана храна от други пасажери.
 Срив на пътникопотока на летище Франкфурт през 2020 г поради ковид Срив на пътникопотока на летище Франкфурт през 2020 г поради ковид
Компанията Fraport AG разгласи, че пътническият размер, минал предходната година през летище Франкфурт се е сринал до рекордно дъното, така к...
Сингх живее в предградията на Лос Анджелис, в Ориндж. Той е магистър по кетъринг, незает е и споделя апартамент със съквартиранти, споделя помощникът на публичния бранител Къртни Смолууд. Не беше ясно какво е довело Сингх в Чикаго и дали той има нещо общо с този град. В присъдата Ортис постановява, че Сингх би трябвало да заплати 1000 $, с цел да бъде освободен. След това ще му бъде отхвърлен достъп до летището. Министерството на въздухоплаването в Чикаго съобщи, че техният приоритет е сигурността на летищата и Сингх не съставлява заплаха. " Въпреки че този случай към момента се проверява, успяхме да установим, че този господин не е представлявал риск за сигурността на летището или да пътува. Ще продължим да работим с нашите сътрудници от правоприлагащите органи за задълбочено следствие на този проблем ", споделиха те.
Но арбитър Ортис не е съгласна, описвайки събитията като " шокиращи ", защото Сингх се намирал в предпазена част на летището с подправена еднаквост в миг, когато летищата би трябвало да са безусловно сигурни, че хората се усещат в сигурност при пътешестване. „ Мисля, че тези хипотетични дейности го вършат рисков за обществото “, споделя Ортис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР