По време на Ковид пандемията болниците по цял свят бяха

...
По време на Ковид пандемията болниците по цял свят бяха
Коментари Харесай

Практики за изцеление с Жуселино!

По време на Ковид пандемията лечебните заведения по целия свят бяха затворени за хронично болните и пациентите с разнообразни болести. Приемаха се пациенти единствено за коронавирус отделенията. Още от 200 5 година Жуселино Нобрега да Лус осведоми посредством писма хората по целия свят за идната пандемия и безумните последици на нейното ръководство както от министерствата на опазването на здравето на другите страни,  по този начин и от политическите решения.

Според пророческите сънища на Жуселино има възможност да ни удари нова пандемия от вируса Маргбург, който може да се появи през септември 2025 година в Сърбия и в Испания. Според виденията на Жуселино пандемията ще продължи две години и половина и е допустимо да загинат над 4 000 000 млн. души. Марбург ще пристигна от Африка, а дружно с него ще се промъкне Нипах вирус. Той ще пристигна малко по-късно от Азия.
Жуселино счита, че огромните фармацевтични компании към този момент имат готови ваксини против тези идни вируси. Този път те ще са с чипове за различаване.
Съгласни ли сте да бъдете още веднъж опитно свинче?Как ще помогнете на себе си и на фамилията си, в случай че ни затворят още веднъж у дома? Как ще работите вкъщи?По време на семинара ще бъдат прегледани идните икономическите и политически земетресения в България и света, както и вероятната Трета международна война. Жуселино ще ви осведоми по кое време какво се планува да се случи, по какъв начин да помогнете на себе си и околните си.

Елате на семинара и вижте какво ново можете да научите от Жуселино Нобрега, с цел да спасите живота, здравето и бизнеса си, или да намалите вредите на възможните провали от бъдещите събития.
Не се опасявайте! Предупредени сте! Елате и се научете по какъв начин да измененията действителността.
Дата: 19 ноември
Град: София
Място: „ Хотел Анел “ бул. „ Тодор Александров “ 14
Времетраене: 9.30 до 16.30 ч.

Дата: 26 ноември
Град: Пловдив
Място: Културен център „ Елизиум “, ул. „ Душо Хаджидеков “ 2

За записване:
0878 621 377 (Кармен)

Гледайте присъединяване на Жуселино в нашето предаване LIVE в 8 със Списание 8 от 15 ноември
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР