По време на Източния икономически форум президентът на Русия, Владимир

...
По време на Източния икономически форум президентът на Русия, Владимир
Коментари Харесай

Путин за Мъск: Несъмнено е изключителна личност и талантлив бизнесмен

По време на Източния стопански конгрес президентът на Русия, Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, реши да показа мнението си за най-богатия човек на планетата - Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,.

" Що се отнася до частния бизнес и Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател,, то той безспорно е изключителна персона. Това би трябвало да се признае и мисля, че е прието в целия свят. Мъск е доста деен и надарен предприемач. Той съумява доста, в това число и с поддръжката на американската страна ", съобщи Путин.

Отношенията на Мъск с Русия са меко казано комплицирани. Той започва SpaceX от нулата, откакто не съумява да подписа договорка за придобиването на съветски ракети. В Москва той среща негативно отношение, а един от ръководителите на съветската делегация съвсем се изплюва в краката му.

Мъск постоянно е срещал заяждане от страна на някогашния началник на Роскосмос, Дмитрий Рогожин. Когато Русия стартира войната си против Украйна, милиардерът незабавно подари терминали за сателитна връзка Starlink. След това обаче той взе да слага граници, които изнервиха Киев.

Мъск не желае спорът да прерасне в Трета международна война, той блокира потреблението на Starlink за реализиране на украински задачи на територията на Русия. Освен това преди време Мъск бе декларирал, че Киев може би би трябвало да признае анексията на Крим и да се раздели с Донбас. Логично, Москва срещна тези изявления с огромно утвърждение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР