По време на интервю за подкаста режисьорът на “Здрач” Крис

...
По време на интервю за подкаста режисьорът на “Здрач” Крис
Коментари Харесай

Режисьорът на “Здрач” обясни защо е отказал на Тейлър Суифт да участва във филма

По време на изявление за подкаста режисьорът на “Здрач” Крис Уейтц си спомни, че сътрудникът на Тейлър Суифт му се е обадил през 2009 с новината, че певицата желала да е част от продукцията просто тъй като е голям почитател.

„ Тейлър Суифт беше голям почитател на кино лентата. С нея деляхме еднакъв сътрудник по това време и той сподели, „ Тейлър би желала да взе участие в този филм. Няма значение каква е ролята, може даже да е статист в кафене, стига да преживее магията на обичаната и поредност ".
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....
Въпреки това той отхвърля на звездата точно заради голямата й известност. Дори и с 5-минутна поява, тя може да засенчи всичко останало. Да, филмът щеше да има още по-голям триумф, само че не е това, което са търсили по това време.

Размишлявайки по-нататък в епизода, Уейтц прибавя: „ Тя би трябвало да е била като: „ Кой е този простак? “ Но от време на време взимаш решения, като си мислиш, че това е най-хубавото за кино лентата.”

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР