По време на инсценирана бойна сцена за F9: The Fast

...
По време на инсценирана бойна сцена за F9: The Fast
Коментари Харесай

Създателите на Бързи и яростни бяха глобени с 800 000 британски лири, след като каскадьорът претърпя мозъчно увреждане на снимачната площадка на F9

По време на инсценирана бойна сцена за F9: The Fast Saga на балкон, той падна на 25 фута с главата напред в бетонната земя, откакто защитното му въже се откачи, защото той беше хвърлен през рамото на различен реализатор.

Компанията, която прави филмите, FF9 Pictures, дъщерно сдружение на Universal Pictures, беше наказана да заплати £800 000, откакто призна за пропуски в здравето и сигурността в Лутън Магистратски съд.

На съда беше казано, че господин Уотс е бил хвърлен през дясното рамо на различен реализатор по време на подготовки, само че по време на фотосите е бил изменен наляво.

Неговата защитна линия, който работеше вярно по време на първия дубл, се отдели от жилетката му на идващия дубл и той падна на земята, пропускайки ударните постелки.

Жицата не беше тествана сред повторенията.

Мюриел МакКей: Депортираният палач предлага да се върне в Обединеното кралство, с цел да покаже на фамилията на жертвата къде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР