По време на голямото изложение IFA 2018 брандът Honor показа

...
По време на голямото изложение IFA 2018 брандът Honor показа
Коментари Харесай

Флагманът Honor може да е първият смартфон с графенова батерия

По време на огромното ревю IFA 2018 марката Honor сподели топ-смартфона Honor Magic 2 , само че не заяви детайлности. Днес в Глобалната мрежа се появи информация, че мобилното устройство може да има графенова акумулаторна батерия.

Вицепрезидентът на Honor, Xiong Junmin съобщи, че в Honor Magic 2 „ще бъдат показани технологии, основани на графен„. От тази информация известното издание Gizmochina направи извода, че това ще бъде акумулаторната батерия.

За първи път Huawei (Honor е бранд на китайската компания) заяви за пробив в създаването на акумулатори с графен през 2016 година. Използват се нови термоустойчиви технологии, с които работната температура на батерията е понижена двойно и надлежно, двойно се е нараснал нейният софтуерен живот. Измерванията на Huawei демонстрират, че след 2000 цикъла зареждане-разреждане при температура 60 градуса по Целзий, потенциалът не спада под 70%.

Предполага се, че в Honor Magic 2 новите технологии ще бъдат съчетани с бързото зареждане на Huawei с мощ 40 W.

Друго допустимо потребление графена от Huawei в Honor Magic 2 може да е цялостното изстудяване на смарт телефона. Gizmochina припомня, че графенът по редица индикатори превъзхожда в този момент съществуващите решения за изстудяване на смарт телефоните.

Презентацията на Honor Magic 2 е оповестена за 26 октомври.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР