По време на G-Star, провел се наскоро в Южна Корея,

...
По време на G-Star, провел се наскоро в Южна Корея,
Коментари Харесай

PUBG няма да наказва геймърите с нечестни практики

По време на G-Star, провел се неотдавна в Южна Корея, разработчикът на PlayerUnknown’s Battlegrounds имаше специфична изява, в която участваха изпълнителният шеф на Bluehole Чангам Ким и водещият дизайнер на играта Джунйук Чой. С наближаването на версия 1.0 на играта, бяха заложени голям брой въпроси по отношение на нейното бъдеще. Голяма част от въпросите и отговорите може да намерите тук.

Един от тях беше за спомагателната монетизация на заглавието, въпрос, заложен по отношение на една от най-горещите полемики, зародили неотдавна в Интернет: тази за Star Wars Battlefront II и отношението на ЕА към геймърите. Вместо да употребява механизмите за спомагателна монетизация за маловажни артефакти и допълнения към арсенала на играещите, Electronic Arts направи от играта нещо, което мнозина дефинират като pay-to-win модел. Нищо такова няма да се случи в PUBG, дава обещание Bluehole. Макар и да признават, че микротранзакционен детайл ще има в цялостната версия, то това няма да е за закупуването на основни детайли за напредъка.

„ Както евентуално към този момент знаете, ние в никакъв случай няма да въведем нещо, което визира геймплея. Има обаче мощно предпочитание за козметични аксесоари. От старта на играта това е наш първокачествен приоритет, ние имаме намерение да прибавяме ново наличие “, изясняват от студиото. Едно от нещата, които ще влязат в играта в бъдеще ще са нови оръжия, както и евентуално подготвителен режим.

Междувременно, тази седмица Bluehole даде детайлности за Miramar, това, което беше известно до момента само, като „ пясъчната карта “, идващото допълнението към PUBG, идващо в допълнение към към този момент съществуващата Ерангел. Открити пространства, съчетани с гъсто заселен градски регион и отвесни структури са единствено част от огромните достолепия на картата. Тя ще може да се играе при финалните проби на 1.0. Повече за нея и осемте ѝ местоположения може да разберете в страницата на играта в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР