По време на Computex, Microsoft разкри спектър от нови IoT

...
По време на Computex, Microsoft разкри спектър от нови IoT
Коментари Харесай

Computex 2018: Microsoft представи Windows Collaboration Displays и IoT предложения

По време на Computex, Microsoft разкри набор от нови IoT услуги, които да предложат на сътрудниците им лесното определяне на нови устройства, а дружно с това конкурентни смарт екрани за офиса.
Компанията анонсира Windows Collaboration Displays, смарт решения за конферентни зали и стаи, които ще идват с авансово заредени артикули от фамилията на Microsoft 365. Първите производители на тези устройства ще са Sharp и Avocore. Дисплеите са със същия продуктов форм фактор като този на смарт дъските Surface Hub и предстояшата да се появи идната година Surface Hub 2. Продажбите на Windows Collaboration Displays ще стартират по-късно тази година, а цената към този момент не се разкрива.

„В Microsoft ние сътворяваме освен това от екрани и устройства: ние сътворяваме услуги и прекарвания с технология, която поддържа упоритостта и вдъхновението. Представете си устройствата и прекарванията, които може да създадем благодарение на универсалната компютъризация с включването на изкуствения разсъдък и свързващи се с облака. Това е необикновен интервал за промишлеността ни“, показа Ник Паркър, корпоративен вицепрезидент в Microsoft.

Заедно със смарт екраните с конфигурирани Windows 10 и Office 365, Microsoft разкри Windows 10 IoT Core Services, напълно ново предложение, целящо да бъде улеснено доставянето на IoT устройства към пазара.

В нея се включва и платформата на Device Health Attestation (DHA), с която се удостоверява съществуването на предпазен BIOS и задействани софтуерни обновления и настройки при старт, както и набор от принадлежности за ръководство на ъпдейтите, доставяни към операционната система.

IoT Core Services е платена услуга и служи да добави Windows 10 IoT Core, олекотена и в допълнение усъвършенствана версия на Windows 10 за IoT устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР