По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура

...
По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура
Коментари Харесай

Затвор получи подсъдим за кражба на мотокар от склад в София

По импортиран в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е приет за отговорен подсъдимият Милко С. за осъществено от него закононарушение по член 206, алинея 3, прочие 2, вр. алинея 1 вр. член 29, алинея 1, б. „ А “ от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Софийска районна прокуратура.

На 27 април 2017 година в гр. София, в магазин - склад на комерсиално сдружение „ А. “ ЕООД, Милко С. незаконно присвоил непозната движима движимост – мотокар на стойност 13 000 лв., благосъстоятелност на „ А. “ ЕООД, представлявано от М. Р. Подсъдимият владеел мотокара на съображение контракт за наем, с избран период от 30 дни. След приключване на избрания период Милко С. не върнал предоставената му за краткотрайно и възмездно прилагане движимост и решил да я задържи за себе си, без да има единодушие от притежателя за това.

Деянието Милко С. е направил при изискванията на рисков рецидив, откакто е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение на отнемане от независимост не по-малко от една година, осъществяването на което не е било отсрочено по член 66 от Наказателен кодекс.

Софийски областен съд е признал за отговорен подсъдимия Милко С. по повдигнатото му от Софийска районна прокуратура обвиняване, като му е наложил наказване „ отнемане от независимост “ за период от две години и осем месеца, което ще бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР