По въпросите, които касаят общото бъдеще на България в ЕС

...
По въпросите, които касаят общото бъдеще на България в ЕС
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Избрахме да сме различните, алтернативата и да променим статуквото



По въпросите, които касаят общото бъдеще на България в Европейски Съюз нямаме кардинални разлики с ръководещите, само че по вътрешни въпроси и откритите проблеми оставаме твърда съпротива. Целта е доста огромна изключително по тематиката корупция. Трябва да признаем, че имаме проблем. Корупцията е проблем на цяла Европа. Това, че вадим тематиката не е антиевропейско държание. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ В основата на претекстовете ни за вота на съмнение стоят бистрота и поредност. Внасяме го сами, след думите на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила, че няма опция на Борисов и би трябвало да пазим стабилността на страната. Коя непоклатимост да пазим? Това, че се топим като народ, че всеки месец се закриват лечебни заведения, че всяка седмица има корупционни кавги, престъпността ли? Имаме кардинални разлики за ръководството на страната. Целта ни е да покажем проблемите и посредством вота на съмнение да търсим решението им. Заставаме сами. Няколко пъти към този момент заставаме сами против всички. Избрахме да сме другите, алтернативата и да променим статуквото “, акцентира Нинова.

„ Какво неприятно има в това да сме сами? “, попита водачът на опозицията. „ Хората гласоподават за този, който им предлага действителни неща и на който имат доверие. Какво честно има в това да създадем необятна коалиция? Важни са правилата в политиката “, даде рецептата за сполучливо ръководство Нинова.

„ Протестите демонстрират, че на народа му омръзна и излезе, с цел да си каже мнението. Какво видяхме? Всеки, който излиза получава пари, с цел да има успокоение. Тази пари ще свършат, те не могат да се раздават безспир. Така не се ръководи “, безапелационна бе Корнелия Нинова.

„ Накрая всички политици заедно ще станем непотребни. Ние желаеме да се разграничим от това “, сподели още тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР