По убийството на Алексей Петров не се правило вече нищо,

...
По убийството на Алексей Петров не се правило вече нищо,
Коментари Харесай

Спряха ли да работят по убийството на Алексей?

По убийството на Алексей Петров не се предписание към този момент нищо, настояват негови близки, които укоряват службите в цялостно безучастие. 

Проверка на Lupa.bg обаче сподели, че работата не е спряна. По наша информация точно партньорството с непознати служби бавело работата на родните криминалисти.

Неофициално се твърди, че е момента се чакат резултати от работата на непознати служби и точно това бавело следствието на родна земя 

Предполага се, че зад покушението на някогашната барета стоят съветско говорещи убийци. Заради това било неизбежно нашите служби да не желаят подпомагане от чужбина. 

Сигналът за стрелбата е получен в МВР в 12.20 ч. 

Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които откриват безжизнено тяло на мъж и ранена жена. Тя е откарана в " Пирогов " в тежко положение. 

По Алексей е стреляно с автомат, като са наети супер експерти от някогашния Съветски съюз. 

Говори се, че изтезанието е поради желанието на Трактора да навлиза в политиката.  Именно поради това специалисти са безапелационни, че убийството на Алексей Петров ще остане не разкрито. 

Информацията е, че Трактора пред никой не се е изповядвал, че може да бъде погубен. В последните си мигове той даже бил доста радостен и позитивни мисли и проекти за бъдещето, настояват разпитаните очевидци. 

Може би точно спокойствието на някогашния консултант на ДАНС го предиздвикало да остави защитата си доста по-назад във съдбовния ден. Експерти обаче са безапелационни, че даже градовете да са били компактно до Петров, те надали биха избавили живота му, поради професионализма на убийците му. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР