По тяхно настояване Кристин е транспортирана незабавно в града на

...
По тяхно настояване Кристин е транспортирана незабавно в града на
Коментари Харесай

Разтърсващо! Животът На Модела Кристин Илиева Се Е Превърнал В Същински Ад След Тежката Катастрофа!

По тяхно гледище Кристин е превозена неотложно в града на Босфора. На 10 април е призната в клиника със същите контузии от 12 март, след 7-часовата животоспасяваща и предотвратяваща ампутация интервенция, осъществена от доцент Свилен Тодоров в Плевен незабавно след злополуката. " У нас заради безучастие или липса на запаси не бяха осъществени никакви интервенции, които да доведат до възобновяване на Криси - коментират околните ѝ. - Травмите, с които бе призната от турските специалисти, бяха: тежка зараза на костите, натрошена бедрена кост, раздробено коляно, погрешно зараснала тазобедрена кост, огромни открити рани, изчезнали меки тъкани и на двата крайници и декубитална рана на петата. "

В истанбулската болница Илиева претърпява няколко интервенции, а последната е на коляното. Цели 10 часа те се борят да възстановят 5-сантиметровото съкращаване на крайници на Кристин. Оттук нататък на хубавицата ѝ предстоят тежки физиотерапии и пластични интервенции, които ще бъдат осъществявани още веднъж в Турция при експертите, вдигнали я на крайници.

" Вярата ми се върна, тъй като имаше доста моменти, в които я губех. Дните ми след случая бяха сиви и мрачни. Често се депресирах и си споделях: " Няма да се оправя. " Сега, когато съм си у дома при фамилията и приятелите ми идват да ме виждат, съм доста по-щастлива. В момента имам частична парализа на крайници. Занапред всичко зависи от мен, тъй като коляното ми е подредено съвършено, единствено му би трябвало месец да зарасне. ", споделя Кристин.

Кристин още не може да реши дали първите дни в болничното заведение или спомените от злополуката са по-страшни за нея. " И до ден сегашен изживявам самия удар в себе си още веднъж и още веднъж ", добавя манекенката.

" В един миг десният ми крайник имаше гной и стана зелен. Не смеех да погледна под одеялото ", споделя тя за ужасите, които е преживала, до момента в който е била в болничното заведение у нас.

Семейството ѝ взема решение да потърси помощ отвън България и се се свързва с турски лекари, които им дават обещание съответното лекуване. " Ако до две седмици не бях отпътувала, нямаше да проходя ", откровена е Илиева.

Младото момиче споделя и по какъв начин се е отразила тежката злополука на личността ѝ. " В момента обаче силата ми толкоз се е изчерпала, че се запитвам от кое място да я взема. Аз съм доста сензитивна и претърпявам всичко доста във вътрешността. Постоянно имам кошмари, паникатаки. Мисля, припомням си, скърбя... Истината е, че съм рухнала и от време на време се чудя по какъв начин не преставам да се държа.Гледам се в огледалото и не мога да си позная лицето, толкоз е измъчено, а аз не съм такава. Благодарна съм, че въпреки всичко не бе по-тежко, тъй като можеше да съм с два счупени крайници и нямаше да го преживея. Определено животът ми се промени тотално. Оцених доста хора и неща. Поставих си нови цели. Няма го този човек, който бе преди в мен - в положителния смисъл. "

Кристин споделя, че надълбоко се е затрогнала от добрината на хората, които са решили да дарят за лекуването ѝ и счита за в бъдеще да се занимава с щедрост, защото към този момент е видяла и от другата страна какво е да си в потребност и какъв брой е значимо да има хора, които да ти подадат ръка в тежък миг.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР