По традиция в първия понеделник на май всички погледи са

...
По традиция в първия понеделник на май всички погледи са
Коментари Харесай

Лейди Гага показа не един, а четири тоалета на Met Gala 2019

По традиция в първия понеделник на май всички погледи са вперени в аления килим на годишния бал в музея „ Метрополитън “, посредством който се събират средства за Института по костюмите. След нощта на Оскарите, това е най-дългоочакваното събитие в стилния свят. Тази година Ендрю Болтън избра тематиката да бъде Camp: Notes on Fashion, въодушевен от едноименното есе на Сюзан Зонтаг, в което тя дава редица избрания и образци за това какво значи camp. Общото сред тях е провокацията на актьора, излизането от рамките и зоната на комфорт, иронията и различността, която не всеки може да понесе.

Това пък предизвика дизайнерите и звездите да излязат от зоната си на комфорт и да покажат до каква степен биха стигнали личните им граници. На аления килим напълно в свои води като че ли най-вече беше и тя сигурно не разочарова почитателите си. Появявайки се първа на аления килим, в границите на няколко минути певицата изнесе същински фешън пърформанс благодарение на част от своите танцьори, персоналния си гримьор, фотограф и несъмнено, дизайнера, провинен за нейните тоалети – Брандън Максуел. Пред очите на всички Лейди Гага смени четири аутфита и от обилна рокля във фуксия, с която се появи, най-после остана единствено по долни дрехи. По този метод звездата затвърди позициите си в зоната на ексцентричността, която за мнозина е отвън комфорта, а за нея е тъкмо противоположното.

Лейди Гага беше един от съпредседателите (домакини) на Met Gala 2019 , дружно със Серена Уилямс, която се появи с рокля на Versace и неонови кецове на Nike, Хари Стайлс,  криейтив шефа на  Алесандро Микеле и несъмнено, . Италианският бранд е един от главните спонсори на тазгодишната галерия и по тази причина по аления килим той имаше добре застъпено наличие.
               
on May 6, 2019 at 5:25pm PDT

Въпреки отправеното от Ендрю Болтън предизвикалство с тематиката за camp, доста от звездите не минаха оттатък границите на общоприетото и избраха да заложат на несъмнено. Други ще влязат в класацията „ не правете това у дома “, а трети сигурно ще оставят диря в историята на Met Gala 2019 . Сред тях бихме наредили Кейти Пери, преобразена като голям светещ полилей, Били Портър, който се появи като египетски господ, Джаред Лето, който носеше в ръце копие на главата си, както и Езра Милър, който беше мултиплицирал очите си. Да, същинско угощение на самоиронията!

Ето още няколко от по-интересните тоалети на звездите в музея " Метрополитън ".

Карди Би
               
on May 6, 2019 at 10:11pm PDT

Селин Дион
               
on May 6, 2019 at 9:57pm PDT

Хейли Стайнфелд
               
on May 6, 2019 at 9:31pm PDT

Джанел Моне
               
on May 6, 2019 at 9:21pm PDT

Зендая
               
on May 6, 2019 at 9:08pm PDT

Дженифър Лопес
               
on May 6, 2019 at 9:31pm PDT
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР