По традиция в началото на септември, когато започва новият т​в

...
По традиция в началото на септември, когато започва новият т​в
Коментари Харесай

Битката за тв ефира започва: Рачков срещу Стоичков в надпрев...

По традиция при започване на септември, когато стартира новият т​в сезон, започва и ожесточената борба сред малките екрани за фенове. За елементарния човек това не значи безусловно нищо, с изключение на сложен избор с отдалеченото пред тв приемника. Големите играчи обаче стартират да вадят коз след коз от ръкава.

Всъщност подготовката за новия ефирен сезон стартира още при започване на годината. Тогава се афишират кастингите за присъединяване в най-рейтинговите излъчвания или пък за нови такива, с които въпросната медия е уредила правата. Отделните епизоди се снимат, по-късно се инсталират и се разпределят времево за есента. Всяка една от огромните малките екрани е заредена с " бомби " - коя от коя по-мощни. Месеци наред продуценти са наддавали за водещи, само че в последна сметка нови лица съвсем няма. Залага се на сигурното, което през годините е напълнило не една и две банкови сметки. А какво ще избра драгият фен през този сезон, остава цялостна мистерия, над чието решение водещите малките екрани треперят.
бТВ залага на Билалов, Хекимян и Стоичков


След заслужена лятна отмора от 5 септември водещият Михаил Билалов и участниците в именитата телевизионна игра „ Стани богат “ са подготвени да споделят познания и да подарят на феновете на бТВ нова доза висококачествено фамилно развлечение. Още в първата седмица от завръщането си в ефира обичаното предаване на милиони по света ще впечатли феновете си с забавни участници с разнороден набор от познания и умения и нови въпроси, с които всеки пред екрана да тества общата си просвета. Първите участници, които ще седнат в „ стола на знанието “, ще покажат забележителни познания и ще се показват повече от почтено. Още в първия епизод двама души с лекост ще стигнат до едно от най-високите равнища в играта. Това са програмен шеф на радио и любителка на високите скорости, която остава непоклатима под напрежението, и политолог с разнородни ползи и знания, които включват ориенталистика, балканистика, право и публицистика.



В идващите дни против Михаил Билалов ще седнат водолаз, който свири на гайда, гледа на карти и се учи самичък на португалски език, и доктор, който ще грабне с лекост една от най-високите суми за седмицата - 20 000 лева Достойно в първите издания от новия сезон се показват и останалите играчи, които впечатляват с необятните си ползи, занимания и професионални достижения.

Знаменитото шоу, в което познанията могат да бъдат възнаградени с огромната премия от 100 хиляди лева, ще означи старта на своя втори сезон в ефира на бТВ с една неповторима среща. Първият в историята изобретателен продуцент на “Стани богат ” - Колман Хътчисън, ще бъде извънреден посетител на Светослав Иванов на 4 септември в „ 120 минути “ . Хътчисън е живата история на международния формат. В момента ирландецът е в България, с цел да съблюдава фотосите на сръбското издание на „ Стани богат “, които се осъществят у нас. За първия милионер, който побеждава играта, за най-голямата машинация в историята на шоуто и още доста секрети от кухнята, които провокират не по-малко страсти от самата игра. Интервюто е снимано в студиото на “Стани богат ” и приключва с въпрос за един милион, който водещият Светослав Иванов, който е бил сценарист на шоуто през далечната 2005 година, ще зададе на Колман Хътчисън.

Подкастът NEWSROOM  с водещ Антон Хекимян е най-новият план в цифровото портфолио на бТВ Media Group. Той ще започва в понеделник, 5 септември, на актуализирания уеб страница btvnovinite.bg. В обособена графа на новинарския уебсайт всяка седмица ще бъдат показани видеоразговори с публицисти и редактори, които ще разясняват силата и ролята на медиите за най-важните тематики в обществото. Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в бТВ, ще посреща гостите в новия NEWSROOM и дружно с тях ще разкрива по какъв начин се приготвят новините, какви са критериите за асортимент на тематиките и историите, по какъв начин се борят с подправените вести и по какъв метод ревизират истинността на обстоятелствата. Гости във видеоподкаста ще бъдат публицисти, с които ще разискват значимите обществени, политически и стопански тематики и тяхното място в осведомителния поток. В първия епизод посетител на Хекимян е емблематичният водещ на публичната телевизия Бойко Василев.

Осмият сезон на най-градивното и положително риалити " Фермата " се завръща през днешния ден в ефира на бТВ с праволинеен асортимент на участниците. Под мотото „ Мостът на времето “ предаването ще събере спечелили от предходни издания, оставили дълбока диря в сърцата на феновете, и ще покаже нови, забавни герои с капацитет на бъдещи любимци. " Фермата " събира спечелилите от предходни сезони Веселка Маринова, Ваня Илиева, Яни Андреев и Деян Каменов. Една от изненадите ще бъде появяването на първата жена, спечелила “Фермата ” - борбената и упорита Веселка Маринова, която взе огромната премия от 100 000 лв. в петото издание на риалитито и напълно промени живота си. През тежката дървена врата ще прекрачи още една решителна, енергична някогашна участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. Във “Фермата 6 " тя освен сложи връх по извоювани дуели на арената, само че и си потегли с наградата. В осмия сезон на предаването ще се завърнат още обичани лица. Сред тях са работливият, въодушевяващ пчелар Яни Андреев, победител във “Фермата 3 ", и рокзвездата, която не се опасява от селския метод на живот - Деян Каменов от „ Д2 “, стигнал до първото място във “Фермата 4 ". Легендарният някогашен участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалитито, с цел да преживее още веднъж борбите, вълненията и компликациите. Тези и други емблематични имена от предходни сезони на „ Фермата “ ще се обединят в тим “Минало “, а новите участници, сред които геймър, служител на реда, управител, акушер-гинеколог, диетолог, състезател и кмет, ще оформят тим „ Бъдеще “. В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир " Диканя ", всички те ще се трудят месеци наред, с цел да трансфорат необитаемата, само че плодородна земя в сантиментално фермерско селце. Предаването ще възроди положителните взаимоотношения и усърдната работа, ще ни напомни уроците от историята и ще даде късмет на най-достойния да завоюва огромната премия от 100 000 лв..

През тази есен „ Фермата “ ще направи непредвиден подарък на феновете. В новия сезон на предаването най-успешният български футболист и притежател на най-значимия самостоятелен приз във футбола „ Златна топка “ Христо Стоичков ще стане част от шоуто и ще се показа в светлина, в която никой до момента не го е виждал. В осмия сезон на „ Фермата “ фамозният №8 ще дойде на брега на красивия язовир " Диканя ", измежду спиращата дъха природа, с цел да се срещне с участниците в предаването и да направи шоу, на каквото само той е кадърен.

Деветият сезон на  “Гласът на България “ започва в неделя, 4 септември, тъкмо в 20:00 ч. по бТВ. Изненадващи гласове, вълнуващи ориси, непредвидени обрати и нарушени правила ще развълнуват феновете на обичаното музикално шоу още в първия му епизод. Силно и прочувствено начало на сезона ще дадат осъществяванията на всеки от четиримата звездни треньори в шоуто - Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. 


 НОВА вади три нови формата
Първокласно телевизионно наличие и вълнуващи прекарвания чакат феновете с новата програмна скица в праймтайма на Народоосвободителна въстаническа армия. Тази есен медията показва премиерната фамилна сага „ С река на сърцето “ и три международни формата, които ще създадат своя дебют в българския ефирен ефир - играта за познание „ Голямото гонене “, музикалното шоу „ Звездите в нас “ и занимателното предаване „ С Рачков всичко е допустимо “. През септември се завръща хитовото риалити „ Игри на волята “, както и престъпната драма „ Братя “ с заключителен, пети сезон.

Началото на есенния ефирен сезон ще даде най-екстремният риалити формат „ Игри на волята “ . Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще посрещнат атрактивните участници в четвъртия сезон на формата през днешния ден в 20:00 ч. Предстоят оспорвани борби на арената и още по-трудни тествания на фона на красивите пейзажи на Българското Черноморие.



Емблематичният водещ Ники Кънчев ще провокира най-големите мозъци в България в „ Голямото гонене “ от 5 септември. Всеки работен ден от 18:00 ч. ще бъде непокътната територия на брилянтно замислената телевизионна игра, в която четиримата „ преследвачи “ ще пробват да спрат участниците по пътя към успеха.

На  5 септември в 22:30 ч. „ Братя “ се завръща с финален, пети сезон. Криминалната драма на Народоосвободителна въстаническа армия ще предложи напрегнати престъпни сюжети, изненадващи обрати и доста динамичност. Финалът на „ Братя “ ще бъде отдаден на изкуплението и ще даде отговори на най-важните загадки, останали забулени в тайнственост до момента.

Димитър Рачков е хазаин на неповторимото ново шоу „ С Рачков всичко е допустимо “ от 10 септември в 20:00 ч. Всяка събота водещият ще посреща осем известни персони, с цел да ги изправи пред неподозирани провокации. Те ще се впуснат в незнайното с близо 100 комедийни игри, забавлявайки себе си и феновете.

 

На 11 септември от 20:00 ч. започва най-новото музикално телевизионно премеждие „ Звездите в нас “ с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. В конкуренцията ще се впуснат деветдесет участници, които ще дадат всичко от себе си, с цел да имитират своите идоли по най-хубавия метод. Всяка седмица 5 тима ще показват 5 звездни облика и ще се изправят в борба един против различен, само че единствено най-хубавите ще продължат към идващия стадий на музикалното предизвикателство. На крайна най-успешният подражател ще си тръгне с премия от 50 000 лева



Завладяващата фамилна сага „ С река на сърцето “ ще разкрие контрастния свят на заможното семейство Боневи от 13 септември в 20:00 ч. Отличният актьорски състав ще води феновете в магични местности край река Дунав, която става натурален фон на поредицата. В сериала „ С река на сърцето “ три дами крият рискови секрети, а трима мъже не могат да устоят на своята огромна уязвимост. Новият кино план на Народоосвободителна въстаническа армия е режисиран от Мартин Макариев, а основен сценарист е писателят Георги Тенев.
 БНТ притегля със спорт и журналистика
Наред със старта на предизборната акция Дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ на Българската национална телевизия слага публично начало на новия ефирен сезон. Днес от 8:00 ч. се завръща „ Денят стартира с Георги Любенов “ . Водещата Мая Костадинова ще посреща през месец септември феновете в студиото на „ Говори в този момент “ от 17:00 до 20:00 ч. в събота и от 17:00 до 18:45 ч. в неделя.



От 5 септември утринният блок „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия 1 с водещи Христина Христова и Симеон Иванов ще бъде с нов заключителен час - от 5:55 до 9:15 ч. Към екипа на предаването се причислява известната влогърка Цвети Стратиева - Флора. Любимката на младата публика в интернет ще води рубриката „ Още нещо с Флора “ .



На 12 септември в 17:00 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1 се завръща предаването „ България в 60 минути “ с водеща Мариана Векилска, а от 16:30 ч. на 13 септември стартира „ Светът и ние “ с водещи Евгения Атанасова и Йоана Левиева-Сойер.

 

На 13 септември в 21:00 ч. е първият брой за новия ефирен сезон на предаването „ Референдум “ с водеща Добрина Чешмеджиева. Водещите на публицистичното предаване по Българска национална телевизия 1 „ Още от деня “ , което се излъчва без пауза през целия месец август - Надя Обретенова и Поли Златарева, ще продължат да задават значимите въпроси и да търсят значимите отговори всеки работен ден след емисията „ По света и у нас “ в 18:00 ч.

След 11-годишно спиране българският народен тим по баскетбол още веднъж играе на европейско състезание за мъже. Българска национална телевизия 3  излъчва директно шампионата на Стария континент, който е от 1 до 18 септември в Грузия, Германия, Италия и Чехия. България загуби първата си среща на Евробаскет 2022 в дуела против международния първенец Испания. До 7 септември Българска национална телевизия 3 ще излъчи и идващите дуели на националния ни тим в групата.

Специално за феновете на спортно-развлекателния канал на публичната телевизия срещите ще бъдат оценени от част от най-големите имена в българския баскетбол - Георги Младенов, Петко Маринов, Людмил Хаджисотиров, Тони Дечев в студийните стратегии, които стартират 30 минути преди началото на всеки мач. Коментатори на дуелите ще бъдат Любомир Нешев и Деян Веселинов. Българската национална телевизия ще излъчи общо 18 срещи от шампионата, като в ефира на Българска национална телевизия 3 ще попаднат и двубоите от груповата фаза Гърция-Италия (днес) и Сърбия-Полша на 8 септември.

Българска национална телевизия 3 ще излъчи и най-интересните срещи от осминафиналите, които са на 10 и 11 септември, както и множеството от решителните дуели в борбата за купата. Пускането на Европейското състезание по баскетбол е част от акцията на Българска национална телевизия „ Спортно лято по Българска национална телевизия 3 “ , която предлага на феновете на спортно-развлекателния канал над 300 часа директни излъчвания от международни и европейски шампионати, които се организират през 2022 година

До края на септември ще ​можем да гледаме още С ветовна купа по паркур в София (10-11.09.), С ветовно състезание по битка в Белград (11-18.09.), Световно състезание по художествена гимнастика в София (14-18.09.), срещите на националния ни тим по футбол от шампионата на УЕФА „ Лига на нациите “  - с Гибралтар на 23 септември в Разград и гостуването на Република Северна Македония в Скопие на 26 септември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР