По традиция преди избори се демонстрира оптимизъм, но аз съм

...
По традиция преди избори се демонстрира оптимизъм, но аз съм
Коментари Харесай

Дончев: Партиите не изпълняват волята на народа и утре някой ще каже, че са безсмислени

" По традиция преди избори се показва оптимизъм, само че аз съм угрижен, тъй като партиите втора година не съумяват да изпълнят главната си функционалност – да материализират желанията и волята на хората ", съобщи в Парламента депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев във връзка предварителните избори.

,,Партиите не съумяват, тъй като не могат да образуват стабилно ръководство, което да образува тези политики, които са дали обещание на хората. Това значи, че партиите не извършват волята на народа и на следващия ден някой ще каже, че са безсмислени. И може би парламентарната народна власт не е въобще добър модел на ръководство, или пък демокрацията като цяло. Пети избори за две години е доста съществено предизвикателство за демокрацията. Ако и след новите избори не създадем нищо, има заплаха всички да станем непотребни и ненужни``, сподели Дончев.

,,За идните избори ще се опитаме да бъдем положителни и прагматични. Ще търсим политическата формула, която ще направи допустимо сформирането на парламентарно болшинство в идващото Народно събрание``, осведоми депутатът.

Според Дончев технологията на отричане се явява причина на несъществуването на партии.

" Тази война на буквите – едната абревиатура против другата абревиатура, не води до нищо положително ", сподели още Томислав Дончев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР