По традиция първото заседание от новата сесия на Народното събрание

...
По традиция първото заседание от новата сесия на Народното събрание
Коментари Харесай

Започна новата сесия на Народното събрание

По традиция първото съвещание от новата сесия на Народното събрание беше намерено с химните на България и на Европейския съюз (ЕС). Предстои парламентарните групи да излязат с заявления за новия политически сезон.
 

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева пожела на народните представители наситена и резултатна парламентарна активност , която да е част от напъните за обезпечаване на разцвет на страната и нейните жители. Нека си пожелаем годината да бъде ползотворна и сполучлива, дано всички наши старания и дейности бъдат градивни и градивни , уточни тя.
 
 БГНЕС

Караянчева сподели, че тази година предстоят европейски и локални избори и това допуска политическо говорене и партийно опълчване. Но от нас зависи да превърнем вота не в мотив за оклеветяване на съперника, а в оспорвано спортсменско съревнование с ясни и мощни политически послания, сподели тя. Караянчева означи, че тази година ще се празнуват и 140 години от учредителното Народно заседание и приемането на Търновската конституция.
 
В програмата на депутатите за през днешния ден е първо четене на промени в Закона за отглеждането на животни.-->
 
 БГНЕС

Парламентарният надзор се чака да стартира в 11.00 ч. На въпроси ще дават отговор вицепремиерите Томислав Дончев и Красимир Каракачанов, както и министрите Нено Димов, Красимир Вълчев и Теменужка Петкова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР