По традиция Bedroom Beach се превръща в театрална сцена всяка

...
По традиция Bedroom Beach се превръща в театрална сцена всяка
Коментари Харесай

Мръсни приказки превземат Слънчев бряг

По традиция Bedroom Beach се трансформира в театрална сцена всяка неделя. Вече са публично оповестени и идващите заглавия, които гостите на клуба ще могат да гледат от „ първия ред “. Тази неделя (14.08) е непокътната за „ Мръсни приказки “, а идната (21.08) за хитовия театър на Вариететен Театър – „ Web Бурлеска “.



“Пощенска кутия за приказки “ дебютира в Слънчев бряг, а главните настоящи лица в нея към този момент са разкрити. Малко след 20.00ч на сцената на клуба ще се появят Виктория Терзийска, Силвия Петкова, Ирра, Тони Минасян и Петьо Петков - Шайбата. Тази композиция от артисти подсигурява неповторимо въодушевление и истории, които са на ръба на положителния звук. Очаква се шоуто да надвиши 2 часа, а по-късно вечерта продължава с клубното празненство на Dj Gorro. Всички посетители в Bedroom Beach ще имат и опция да получат подписи от своите обичани артисти. Билети могат да се купят авансово онлайн или на входа на клуба в дни на събитието.



На 21 август (неделя) в Слънчев бряг ще има премиера на „ Web Бурлеска”. Спектакъл, който взриви сцената на „ България търси гений “, а по-късно завоюва премия Икар 2022 за иновативност. Според мненията на театралната рецензия той е разгласен от публиката за най-изненадващото театрално шоу, което са виждали скоро. Театър, танц, акробатика и образни резултати са съчетани в деятелен роман за три девойки, които работят на уеб камерите в интернет. Това е един чудноват и провокативен вариететен театър на непредвидена тематика, за която се знае малко. Билетите за него към този момент са в продажба.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР