По този въпрос лидерите на тениса могат да се съгласят:

...
По този въпрос лидерите на тениса могат да се съгласят:
Коментари Харесай

Четирите турнира от Големия шлем, двата турнира и Саудитска Арабия се надяват да обновят тениса

По този въпрос водачите на тениса могат да се съгласят: има още пари, които да се вършат. И те виждат око в око и това: настоящата конструкция на спорта може да претърпи смяна.

Как и за какво и по кое време от всичко това? Е, това е отворено за разискване – и има доста от това, което се случва в този момент зад затворени порти, диалози и договаряния за бъдещето на тениса измежду хората, които управляват шампионатите от Големия шлем и други събития, професионалните шампионати на WTA за дами и ATP за мъже, играчи, техните сътрудници и други с пръст в спорта, в това число частния капиталов фонд на Саудитска Арабия (известен като PIF, това е субектът зад LIV Golf).

Има две съществени оферти, и двете ориентирани към увеличение на приходите, търсене на поддръжка сега: Единият, воден от четирите Шлема, ще се отърве от актуалната конструкция на WTA-ATP и ще сътвори нов Премиер тур (това е работното заглавие) за почти 100 дами и 100 мъже и по-ниско- равнище Contenders Tour (друго работно заглавие) с 75 до 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР