По това време на годината действат енергиите на Любовта и

...
По това време на годината действат енергиите на Любовта и
Коментари Харесай

Астросъветът за днес: Влушайте се във вътрешния си глас и се доверете на интуицията си

По това време на годината работят силите на Любовта и всички празници, които честваме са свързани със сърдечната чакра и новия живот. Става смяна в силите, които допират целия живот и влияят мощно върху сърцата на хората. Подобно на водите в океана и моретата, съществуват приливи и отливи на духовна светлина над Земята.

Рождество Христово е интервалът на най-силна духовна светлина. Това навлизане на сила доближава връхната си точка в среднощ на Коледната вечер и продължава интензивно още тринадесет дни до 6 януари, времето на Богоявление. По тази причина това е най-истинската свята нощ на годината.

В дните към зимното слънцестоене, Земята се намира най-близо до Слънцето. В този миг духовните лъчи падат под прав ъгъл към земната повърхнина в Северното полукълбо и ускоряват духовността. С всеки изминат ден Слънцето стартира да грее все по-дълго. Започва успеха на светлината над мрака, опция за изява на скритите вътрешни благоприятни условия на Божественото женско начало във всеки от нас. Това е времето на пробуждането и раждането на Висшия Аз. Христовият подтик се ражда още веднъж в индивида като прибавя светлина и ускорява любовта в хората.

Запознатите с окултизма знаят доста добре какви извънредно удобни благоприятни условия ни се дават, само че не всички могат да ги употребяват. Тези духовни лъчи изпълват земното кълбо с божествена светлина, която облива всеки един човек, от най-малкия до най-големия без разлика. Но всеки се възползва по друг метод от това благодетелство. Някои получават повече, други по-малко, а трети по никакъв начин, тъй като не са развили никаква нематериалност в себе си. Бог толкоз възлюби света, щото даде Сина Своего единородного. Рождество е времето на даването. Идеята, че ние също бихме дали нещо, намира израз в коледните празници. Всеки път, когато се отдаваме в работа на другите, усилваме блясъка на духовните си тела.

На 25 декември Венера влиза в символ Козирога, където ще остане до 18 януари. Нейното въздействие ускорява желанието за непоклатимост и сигурност. Емоциите към този момент не са толкоз ярки, а по-улегнали, по-спокойни, държанието по-сдържано.

Днес Венера прави съвпад със Сатурн - Ще би трябвало да покажете повече старание и самообладание. Жените може да не са доста удовлетворени от външния си тип. Все нещо няма да им доближава. Това въздействие прави настроението на деня съществено, може би малко тъмно. Има възможност за усложнения в връзката, ще би трябвало да контролирате възприятията си. Вместо прояви на деликатност, хората като цяло ще са по-сдържани.

Луната продължава да е в символ Риби. Лунното въздействие ускорява интуицията. Време за озарение и прояснение. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас. Тя за разлика от разсъдъка, в никакъв случай няма да ви подведе. Характерни са също по този начин прекомерната прочувственост и сензитивност, а затова и ранимост. Мнозина ще се поддадат на звездните вибрационни въздействия и ще бъдат сантиментално настроени. Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Луната ще се движи на луфт от 04:49ч през целия ден чак до 02:28ч на 26 декември. Време за бягство от действителността, време за отмора и разформироване. Не се учудвайте, в случай че се почувствате разсеяни. Не се предлага да се вземат виновни решения, да се подхващат значими неща. Взети при такава Луна, те могат да не се осъществят или да не се изпълнят в предстоящата от вас посока.

8 лунен ден стартира в 12:10ч и продължава до 12:39ч на идващия ден – Ден за биохимична промяна. Става включване на тънките сили. Най-уязвими са гърдите. Полезни са дихателните извършения.

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога още веднъж възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. Натрупаният от вас капацитет стартира да придобива форма. Всичко, което е било премислено и направено досега, минава в качествено ново положение. Може да се появи прочувствена неустойчивост, безпричинна промяна в настроенията. Това да не ви смущава, тъй като е естествено при видоизменение на личността - старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в напълно разнообразни. Даденият интервал е постоянно комплициран. Колкото е по-тънко преобразованието, толкоз по неспокойно може да мине. По тези аргументи е желателно да се ограничите от наличието в огромни и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и правилни другари може. Ден за смирение и опрощаване на греховете.

Секс - Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР