По стара традиция партиите командироваха своите верни кадри на благи

...
По стара традиция партиите командироваха своите верни кадри на благи
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Червен парашутист ловува гласове в Хасково

По остаряла традиция партиите командироваха своите правилни фрагменти на благи места по върховете на листите. Поредният образец пристигна от Българска социалистическа партия и нейния водач Корнелия Нинова, която изпрати парашутистът Атанас Зафиров като претендент №1 на Българска социалистическа партия.

Атанас Зафиров е родом от Бургас. Какво търси като лидер на хасковската листа на Българска социалистическа партия за депутат, никой не знае, чудят се локалните, съобщи aferahs.com.

„ Българска социалистическа партия в Хасково постоянно ни предлага още от същото за изборите. Винаги е било по този начин. Но и постоянно това е било мощно дразнещо за хасковлии. Лесно е да гласуваме за някой от Ямбол, Перник или София, който ще се води „ наш “ народен представител. Лошото е, че още на идващия ден ще не помни, че е изпратен на жълтите павета от нас “, разясняват жители. Според тях Корнелия Нинова се отнася към града като към контейнер за гласове.

Според локалните парашутистите умерено могат да бъдат слагани обратно в листите – в случай че в действителност са качествени и завоюват доверие, преференцията ще ги изстреля нагоре. За партийни любимци като Зафиров, обаче, това не важи.

Причината е, че Корнелия бута напред собствен послушко, комфортен на управлението, да повежда листата и да разчита гласоподаватели под строй да го създадат народен представител. За страдание, тази скица в Хасково работи отдавна.

Само преди няколко години над два милиона и половина българи гласоподаваха за мажоритарни избори. Това значи да избираме потвърдени персони, а не анонимници от листите. Повечето партии се направиха на глухи за желанието на народа. Обявеният лидер на листата на БСП  в Хасково е живото доказателството. Дали Зафиров знае проблемите на града, дали знае историята и културата? Абсолютно несъмнено е, че не.

Реклама

В Българска социалистическа партия си мислят, че имат своите сигурни гласове в Хасково и региона. ДАЛИ?… Ето по този начин на първото място в листата се появява най-удобният на централата. Най-послушният. Най-заслужилият, само че не с работа за гласоподавателите си, а с услуги за партийните си шефове.

Уви… Депутатите би трябвало доста добре да познават проблемите на своите региони, с цел да могат да са потребни на хората. А и Хасково и региона имат своите авторитетни, почтени хора, задоволително готови, с цел да пазят почтено ползите на града и района.

Отделно от всичко това Българска социалистическа партия за следващ път се и изпокара за листите. Окопите против Нинова се усилиха. С две думи, партията копае още повече дъното, само че от дълго време е изгубила менталните, нравствени и чисто физически качества, с които да усети процеса.

Последното изследване на „ Маркет линкс “ звучи по този начин: Българска социалистическа партия се срутва до историческо дъно от 6.6% на идните избори.

Мая Манолова пък ги упрекна в ефир: „ Българска социалистическа партия МЪЛЧИ ОГЛУШИТЕЛНО ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА НА ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО “.

Да обобщим – Българска социалистическа партия загуби над 700 000 гласа, поради парашутисти като Зафиров, поради измяната и дезертьорството от проблемите на левите хора.

Ръководството на Българска социалистическа партия приватизира партията и я трансформира в еднолично сдружение, не се занимава с проблемите на хората, а се впуска в измислени войни и измислени врагове. От което страдаме всички ние, не водачите на листите…

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР