По-социална Европа и работа за намаляваме регионалните неравенства - това

...
По-социална Европа и работа за намаляваме регионалните неравенства - това
Коментари Харесай

За минимални европейски стандарти настоя Деница Златева във Видин

По-социална Европа и работа за понижаваме районните неравенства - това е едно от главните послания, които насочваме по време на срещите в акцията. Това е и посоката, в която ще работя, в случай че бъда определена за член на Европейския парламент, съобщи във Видин претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Деница Златева. Тя продължи обиколката си в региона със срещи в селата Макреш, Гомотарци, Кутово, Сланотрън и Антимово, както и в град Видин. Видинският край е един от най-бедните - освен в България, само че и в Европа. Трябва да върнем обществена Европа, да реализираме заслужено систематизиране и на вложения, и на приходи, и на европейски фондове, бе апелът на Златета. Тя бе безапелационна, че не трябва да разделяме градовете на дребни и огромни. Основен ангажимент на членовете на Европейския парламент, изключително на представителите на левицата, би трябвало да бъде гаранцията, че в идващия програмен интервал европейските фондове ще доближат до всяко едно обитаемо място - без значение от това, от коя политическа партия е неговият кмет. Недопустимо е хората да страдат поради политически пристрастия, разяснява Златева.
По думите й хората във Видинско са споделили редица случаи, в които, единствено тъй като са подкрепили Българска социалистическа партия, им е отхвърлен достъп до обществени помощи, не е построен път сред две села, тъй като жителите им не гласоподават преди всичко за ГЕРБ. Няма какво да отговориш на хората в тази обстановка. Те страдат несправедливо. Как да обясниш с какви причини е отхвърлен топъл обяд на жена в тежко обществено състояние, единствено тъй като е деятел на Българска социалистическа партия, попита претендентът за евродепутат. Това са дейности, които никога не можем да толерираме. Когато става въпрос за обществена политика, за приходи, за стандарт на живот, всички би трябвало да работим дружно, тъй че да реализираме минимални европейски стандарти. Трябва да има правдивост за всеки един български жител, уверена е Деница Златева. Както не желаеме да ни разделят на първа и второкласен европейци, по този начин и българите не трябва да бъдат разделяни на първа и второкласен, добави тя.
Важно е на 26 май хората да заявят гражданската си позиция и да гласоподават за смяната, акцентира Златева. Надявам се след изборите да успеем да формираме прогресивно болшинство и в Екологичен потенциал и в Европейска комисия с цел да защитим концепциите си, заключи тя.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР