По снимки не можем да преценим какви са нараняванията, няма

...
По снимки не можем да преценим какви са нараняванията, няма
Коментари Харесай

Съдия Гьонева за обезобразеното момиче: За да е налице средна телесна повреда, е трябвало да има опасност за живота

" По фотоси не можем да преценим какви са пострадванията, няма по какъв начин да работим с догатки ", съобщи тя

" Видяхме фотосите. Ние по фотоси не можем да преценим какви са пострадванията. Няма по какъв начин да работим с догатки ". Това сподели на брифинг на Окръжния съд в Стара Загора арбитър Татяна Гьонева Коева, която е докладчик по делото с обезобразеното момиче с 400 шева след нападението.

Срещу съдията имаше имаше необятна социална реакция, откакто стана ясно, че нейно е решението упрекнатият за нападението 26-годишен Георги Николаев да бъде освободен.

" В този случай ние сме длъжни при искане на най-тежката мярка да обсъдим доказателствата, само че и в това доказателствата да подплатяват наличната подготовка, в която той е задължен да обикаля по наказателния текст. В този случай ние следва да обсъдим дали и тук са значими съдебно-медицинските експертизи би трябвало да установим дали декларираното в заключението покрива някои от признаците, които законът е въвел в член 129. Тоест се преследва по общия ред, може да бъде взета и най-тежката мярка ", отбрани решението на съда Коева.

За да е налице междинна телесна щета, е трябвало да има заплаха за живота, а доказателствата не са го подплатили, оповестиха от Окръжния съд.

" Ние разбираме човешката реакция, ние не сме роботи нашата работа е да забележим какви доказателства има все още. Ако излезе, че е погрешно арестуван, след това отново ние сме отговорни ", разяснява още арбитър Гьонева.

На въпроса ще подаде ли оставка след публичната реакция тя отговори: " Благодаря на всички, които ме поддържаха в същото време на тествания. Искрено се надявам отсега нататък да отразявате и нашите триумфи ".
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1004384234096569/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР