По случай финала на Ергенът“ бе организирано парти за Виктор

...
По случай финала на Ергенът“ бе организирано парти за Виктор
Коментари Харесай

Истината излезе наяве: Алекс Гърдева разкри в какви отношения е с Джулиана Гани

По случай финала на „ Ергенът “ бе проведено празненство за Виктор Стоянов и девойките, на което Ергенът на България се появи в компанията на Александра Гърдева – участничката, която му отхвърли роза. Ако нещата не се бяха развили по този сюжет, психоложката сигурно щеше да завоюва риалити предаването.

Виж още: За завършек на лятото: Алекс Енева замязя на дъга в косата

Малко по-късно на всички места в интернет се появиха фотоси с нея, Виктор и някогашния мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов. Веднага потеглиха клюки, че Алекс и Илиян са дружно, само че след това тя изкоментира тематиката в персоналния си профил и стана ясно, че двамата са се сближили около работата им със обществените мрежи и сега са другари.

Виж още: Парти по италиански: Ето къде Ива Кузманова посрещна 22-я си рожден ден

Сигурни сме, че десетки пъти са коментирали драмата му с Джулиана Гани и тъкмо по тази причина двете дами няма по какъв начин да се харесват. Е, най-сетне стана ясно какви в действителност са връзките на инфлуенсърките. В стори психоложката показа персоналното си мнение за родната плеймейтка: „ Нямам безспорни никакви взаимоотношения с нея, тя не е мой човек, не вибрираме на една осцилация “. Двете са в действителност радикално разнообразни и даже да не беше станало всичко това с Илиян, другарство сред тях в никакъв случай нямаше да се породи.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/, https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР