По-скоро ми звучи като екзотична идея. Това каза в предаването

...
По-скоро ми звучи като екзотична идея. Това каза в предаването
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Алексей Петров нанесе голяма вреда на службите

По-скоро ми звучи като екзотична концепция. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният шеф на ДАНС и някогашен министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев  Цветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 година в Плевен. Завършва Висшето военноморско учебно заведение „ Никола във връзка предлагането на Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от ПП-ДБ военното разузнаване и Държавна организация " Разузнаване " да бъдат слети в единна разследваща работа.
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 143
Има структури със характерни качества, които не могат да бъдат построени и поддържани в една цивилна конструкция. Функциите, които би трябвало да извърши военното разузнаване, са доста характерни. От тази позиция ми се коства, че сливането по-скоро ще навреди, в сравнение с да помогне, съобщи Йовчев.

Не може на оперативно и на тактическо равнище да се отстранен разследващите структури Няма съществени причини за основаване на единна разследваща работа, добави той.

Управляващите си мислят, че по този метод ще получат огромна власт, само че службите не работят по този метод. Ситуацията е радикално друга от тази при започване на 90-те години и точно тук бъркат, уточни някогашният шеф на ДАНС.

Той означи, че не е видял съответни и причини за промяна на шефовете на специфичните служби у нас.

Цветлин Йовчев  Цветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 година в Плевен. Завършва Висшето военноморско учебно заведение „ Никола разяснява и изказванията, че Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е имал някаква роля при съставянето на държавното управление " Денков-Габриел ".

През годините Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна постоянно е имал мощно предпочитание да има въздействие в службите. Възможно е избрани политически кръгове да са се изкушили да се възползват от това, като му дадат съответните обещания, сподели Йовчев.

През годините Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна нанесе извънредно огромна щета на службите. Трябваше да минат години, с цел да може това да се почисти и да получим доверието на сътрудниците си, акцентира някогашният началник на ДАНС. Вкарването на подобен вид човек в политическите процеси в каквато и да е роля е извънредно недопустимо. Такъв човек не може да бъде допускан до въздействие в публичните процеси и в процесите на ръководството, добави Цветлин Йовчев  Цветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 година в Плевен. Завършва Висшето военноморско учебно заведение „ Никола.

По думите му вероятните версии за убийството на Петров са доста, като измежду тях е и тази, обвързвана с възможното му предложение на висок пост в службите.

Според Йовчев има значителен риск от ескалацията на напрежението във войната в Украйна и въвличането на други страни в спора. Той прикани незабавно да бъде призован Консултативният съвет за национална сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР