По решение на турските власти временно е преустановено движението на

...
По решение на турските власти временно е преустановено движението на
Коментари Харесай

Спира се временно движението на международния бърз влак: България-Турция

По решение на турските управляващи краткотрайно е прекратено придвижването на интернационалния бърз трен: България-Турция, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На границата с Турция - на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " и на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово ", трафикът е извънредно натоварен на излаз за товарни коли.

Във връзка с епидемиологичната конюнктура, на влизане в Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капъкуле ", турските управляващи са инсталирали термокамера за премерване на температурата на пасажерите. Това може да докара до закъснение на прекосяването, предизвестяват от Министерство на вътрешните работи.

До второ разпореждане, краткотрайно се прекратява прекосяването на хора и МПС през сръбските пунктове, съпределни на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Олтоманци ", Граничен контролно-пропусквателен пункт "Стрезимировци " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Брегово ". Трафикът за и от Сърбия се пренасочва към Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Връшка чука ".

На границата със Северна Македония пасажери, идващи от рискови дестинации, ще бъдат пропускани в районен съд Македония единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Гюешево "-ГКПП "Деве Баир ".

На границата с Румъния - на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Русе-Дунав мост " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Видин-Дунав мост " трафикът е натоварен на излаз за товарни коли.

Чуждите жители, а също и българските, пътуващи за Румъния от Италия, Китай, Иран и Южна Корея, без значение от вида превоз, с който са, на влизане в страната ще бъдат сложени под наложителна 14-дневна карантина.

Товарните транспорти над 3,5 тона са освободени от наложените ограничавания на придвижването. Гореспоменатите ограничения и ограничавания ще се ползват и върху морските и речните транспорти.

Поради механически аргументи фериботът на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Свищов-Зимнич " е прекратил работа до премахване на повредата.

На границата с Гърция трафикът e естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР