По-рано в неделя Мъск заяви на собствения си сайт за

...
По-рано в неделя Мъск заяви на собствения си сайт за
Коментари Харесай

Мъск нарече Зукърбърг “страхливец”: Ще се състои ли битката между двамата?

По-рано в неделя Мъск съобщи на личния си уебсайт за известия X, прочут преди като Twitter, че е подготвен да се бие още в понеделник.

 

Милиардерите се договориха за дуела през юни, което провокира голямо медийно внимание.

Но макар че от месеци се подстрекават взаимно, противниците към момента не са си показали дата, което поражда подозрения, че борбата изобщо ще се състои.

Войната на думи се усложни от стартирането на Threads през юли, като конкурентното на X приложение за изпращане на известия притегли повече от 100 милиона регистрации за по-малко от седмица.

 

Този брой спадна и X продължава да е отпред с към 350 млн. консуматори, само че Мъск заплаши да съди Фейсбук за " нелегално заграбване на търговски секрети на Twitter ".

 

Боят сред Илон Мъск и Марк Закърбърг би генерирал доходи от над $1 милиарда

 

Миналата седмица Зукърбърг съобщи, че е предложил 26 август за борбата в клетка. В петък министърът на културата на Италия съобщи, че е разговарял с Мъск за провеждането на борбата в страната като благотворително събитие. Той предложи събитието да е на тематика " Древен Рим ".

 

В неделя обаче шефът на Meta написа в Threads: " Илон не желае да удостовери датата, по-късно споделя, че има потребност от интервенция, а в този момент моли вместо това да създадем подготвителен кръг в задния ми двор.

 

Ако Илон в миналото се заеме съществено с същинска дата и публично събитие, той знае по какъв начин да се свърже с мен. В противоположен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху това да се състезавам с хора, които одобряват този спорт съществено ".

 

В отговор, Мъск назова шефа на Мета " страхливец " и  " пиле ".

52-годишният Илон Мъск и 39-годишният Марк Зукърбърг са двама от най-известните софтуерни милиардери в света.

 

Странната концепция да се бият между тях се роди през юни, когато Мъск написа в Туитър, че е " подготвен за пердах в клетка " с Зукърбърг.

 

Шефът на Meta, който към този момент има зад тила си тренировки по смесени бойни изкуства (ММА) и неотдавна завоюва шампионати по джиу-джицу, просто отговори с " изпрати ми местонахождение ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР