По-рано този месец ви съобщихме новината за решението на BioWare

...
По-рано този месец ви съобщихме новината за решението на BioWare
Коментари Харесай

BioWare с коментар за ситуацията около Star Wars: The Old Republic

По-рано този месец ви съобщихме новината за решението на BioWare да трансферира развиването на Star Wars: The Old Republic на друго студио. Планът на студиото провокира и разумни страхове по отношение на бъдещето на обичаната от мнозина игра. Дали BioWare не са решили да изоставят играта? Именно появилите се опасения предизвикаха компанията да разгласява на уеб страницата си особено известие, обвързвано с това.

„ Както към този момент загатнах преди, ние работим интензивно върху проектите за бъдещето, което включва още истории и начинания по рационализация на играта. Направихме ъпгрейда до х64-битови архитектури и работим по преместването на сървърите към облака, като това, което следва е още наличие и механически обновления “, успокоява обстановката шефът на играта Кийт Каниг. Той добавя, че сегашното им деяние ще разреши още по-голяма креативна независимост въпреки че не прецизира в какво тъкмо ще се състои това. Сайтът, поддръжката, формите си остават, нищо няма да се промени тъй че някой да съжалява за парите си.

„ Знам, че когато нещо сходно нормално се случва настъпват усеща на неизбежност и подозрения. Това не е началото на края, това е в действителност ново начало за нас “, приключва Каниг.

Част от страховете, че това може да е „ началото на края “ за Star Wars: The Old Republic са предизвикани от това, което следва пред BioWare в кратковременен и средносрочен проект. На чертожната маса са не една, а две огромни игри, които те анонсираха в последните години – нов Mass Effect и нов Dragon Age. Това сигурно ще изисква големи вложения на запаси и човешки труд, а Star Wars: The Old Republic е просто една игра на 13 години.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР