По-рано тази година се появи информацията, че Microsoft обмислят да

...
По-рано тази година се появи информацията, че Microsoft обмислят да
Коментари Харесай

Microsoft се отказали от стрийминг устройството си заради цената му

По-рано тази година се появи информацията, че Microsoft обмислят да пуснат на пазара свое лично стрийминг устройство. И въпреки да получили приключен и подготвен артикул за период от едвам девет месеца, те се отказали от предлагането му, тъй като цената, на която е трябвало да го пуснат не била тази, която желаят. Това споделя пред The Verge шефът на гейм звеното в Microsoft Фил Спенсър.

„ Когато го създадохме с хардуера, който искахме да има вътре се оказа се по-скъпо от това, което желаехме “, изяснява Спенсър и демонстрира Keystone, готовото устройство, което към този момент си остава единствено в офиса му. Вместо това, продължава той, Microsoft решили да се концентрират над работата по стрийминг приложение за смарт тв приемници – такова беше към този момент осъществено взаимно със Samsung.

Но Спенсър не е изоставил концепцията за реализацията на Xbox стрийминг устройство. „ Наблюдаваме положението на пазара, с цел да забележим по кое време ще може да предложим вярната цена “, изяснява той. Желаната от Microsoft цена била в диапазона $99 – $129 и то дружно с включен в пакета с Keystone контролер. Но с него и технологията в устройството, цената на Keystone скачала до $299. Самото устройство и интерфейсът, с който идвал наподобявал напълно на Xbox, като всичко работело обикновено.

„ Причината, заради която е към момента в офиса ми е, че екипът вложи в действителност доста старания и за интервал от девет месеца съумяха да основат това нещо. Няколко от нас си го занесоха у дома и се оказа, че работи. Работи си доста, в действителност доста добре “, Спенсър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР