По-рано през месеца Шарна Бърджес публикува доста секси снимки, на

...
По-рано през месеца Шарна Бърджес публикува доста секси снимки, на
Коментари Харесай

Шарна Бърджес - още по-бременна и секси

По-рано през месеца Шарна Бърджес разгласява много секси фотоси, на които гордо демонстрира бременното си коремче. И наподобява, че е натрупала даже повече убеденост, тъй като е качила нов кадър и от него проличава - въобще не се тормози да театралничи гола.
 Шарна Бърджес, Брайън Остин Грийн и какъв брой секси на фотосите от бременността й
Нови секси фотоси на Шарна Бърджес

Все по-бременна и щастлива

В Instagram профила си 37-годишната Шарна поства фотография от професионална фотосесия, за която съблича облеклата си и показва още по-наедряло коремче.

Обхванала го е с едната си ръка, до момента в който с другата е прикрила гърдите си.

" На 37. И става все по-добре ", написа професионалната танцьорка в прочувственото описанието към обявата, в което споделя, че бременността ѝ е помогнала да израсне прочувствено.

" Днес имам всичко, за което в миналото съм мечтала, а и повече. Животът, който имам, индивидът, с който го изживявам, и животът, който пораства в мен ", споделя още Шарна.

Тя и Брайън Остин Грийн чакат първото си дете. Най-вероятно момченцето ще се появи на бял свят на 4 юли, когато е терминът на бъдещата майка.
 Брайън Остин Грийн, Шарна Бърджис, здравословните проблеми на артиста и защо е признателен на половинката си
За какво Брайън Остин Грийн е признателен на Шарна Бърджис

Половинка в потребност се познава

Щастливата вест за бременността си тя показа този февруари, откакто година по-рано двойката разгласи в Instagram, че публично са дружно. Че се срещат пък се заприказва по време на разгара на пандемията, през 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР