По-рано през февруари един инцидент с автомобил Tesla Model Y

...
По-рано през февруари един инцидент с автомобил Tesla Model Y
Коментари Харесай

Късметлия! Голям производител на електромобили обвини шофьор за паднал волан, а после му обеща чисто нова кола

По-рано през февруари един случай с автомобил Tesla Model Y доста бързо обиколи целия свят посредством новинарския поток и стигна и до България. Тогава знаехме единствено събитията към самия случай - паднал волан на чисто нов образец по време на придвижване - само че още не знаехме нищо за това по какъв начин се развиват нещата по-късно, пише dizzyriders.bg.

За благополучие - ранени и потърпевши няма. Освен може би престижът на Tesla, защото от компанията първо споделят на притежателя, че той е отговорен за случилото се и ще би трябвало да заплати ремонт на стойност от 104 $. Човекът обаче отнася въпроса непосредствено до Илон Мъск чрез обява в Twitter, а паралелно с това прави и анкета дали хората считат, че той би трябвало да получи нов автомобил или да си вземе назад ремонтирания.

Реакцията е светкавична - от сервиза на Tesla се свързват с него и му споделят, че не би трябвало да заплати ремонта. След още известно време комуникация получава и предложение за замяна с чисто нов автомобил, а остарелият да бъде изкупен от самата компания. 

" Основното ми желание е в действителност да се уверя, че това няма да се случи на никое друго семейство. Те (Tesla) би трябвало да проверяват случая и да се уверят, че това, което са създали неправилно, няма да се повтори. Смятам, че сигурността е доста по-важна от джаджите в колата ", разяснява притежателят.

Засега Tesla не се ангажира със период за доставка на новия автомобил. Все отново от компанията ще поемат всички разноски, съпътстващи прехвърлянето на двата кросоувъра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР