По-рано през деня премиерът Бойко Борисов заяви, че ще провери

...
По-рано през деня премиерът Бойко Борисов заяви, че ще провери
Коментари Харесай

Възложената На Компютърна Фирма Обществена Поръчка За Над 336 Хиляди Пръдна!

По-рано денем министър председателят Бойко Борисов съобщи, че ще ревизира за какво основана преди месец компютърна компания е била определена от Агенцията по храните да достави препарат, с който да бъде диагностицирана чумата по овцете и козите. Обществената поръчка е за над 336 000 лв. без Данък добавена стойност. " Ако са създали подобен заход и такава работа, ще отменявам състезанието и ще ги изгоня. Това мога да ви обещая, единствено да си взема телефона. Така че отговорът може да го получите до края на деня ", съобщи министър председателят.

Вчера стана ясно, че компютърна компания на 40 дни и с 500 лева капитал е спечелила поръчката за доставка на ваксини за чумата, обхванала Странджа. Поръчката е за повече от 330 000 лв..

Собственик на компанията е Никола Явахчов. По информация на Нова телевизия той е 28-годишен, а активността й е обвързвана с компютри, поддръжката им и програмиране, както и с всички действия, " незабранени от закона ".

Проблемът с чумата по дребни животни в Странджа породи преди повече от месец. От БАБХ подредиха унищожаването на няколко стада поради подозрения за болест. Собствениците на стадата подвигнаха митинги, защото съгласно тях пробите са манипулирани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР