По-рано премиерът съобщи, че са му докладвали, че синът на

...
По-рано премиерът съобщи, че са му докладвали, че синът на
Коментари Харесай

Национал по свободна борба е в критично състояние с коронавирус

По-рано министър председателят заяви, че са му докладвали, че синът на Симеон Щерев е зле

Доскорошният национал по свободна битка Николай Щерев е с ковид, научи NOVA. Той е в тежко положение и на апаратно дишане във ВМА, написа БГНЕС. Щерев е наследник на огромния български треньор Симеон Щерев.

По-рано министър председателят Борисов заяви, че са му докладвали, че синът на Симеон Щерев е зле. „ Млади хора, спортисти. Сега тъкмо ми рапортуваха, че синът на Симо Щерев е зле. По няколко седмици със признаци си седят у дома, не се лекуват, не отиват в болница ", съобщи Борисов.

Според информацията Николай Щерев е в тежко положение в резултат на затруднение от COVID-19. Вчера му е направено вливане на плазма, само че положението му остава сериозно.Освен сина на именития треньор по битка, и жена му Мария също е болна от COVID-19, само че при нея няма такива затруднения.

Щерев е притежател на Златния пояс " Дан Колов " през 2011 година, като стана и държавен отличник в категория 125 кг през 2018 година

Той даде позитивна допинг проба за неразрешения препарат кардарин през декември предходната година. Получи 4-годишно наказване, което на процедура постави завършек на спортната му кариера.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР