По-рано днес стана ясно, че психологът Иван Владимиров-Нав е убит

...
По-рано днес стана ясно, че психологът Иван Владимиров-Нав е убит
Коментари Харесай

Кадиев след убийството на Иван Владимиров: Полиция, прокуратура, вие шегувате ли се с нас?

По-рано през днешния ден стана ясно, че психологът Иван Владимиров-Нав е погубен във вторник, а обвиненият е негов комшия - някогашен служител на реда, от който Владимиров се е оплаквал неведнъж, в това число в народен ефир.

Новината беше обявена и в предаването " Преди обед " по bTV, където водещата Десислава Стоянова описа, че Владимиров е споделял обществено за това, че е подлаган на тормоз от страна на съседа си. Той е разказвал, че някогашният служител на реда си е разрешавал да удари възрастен човек от кооперацията по време на общо заседание и е заплашвал с револвер различен човек. Психологът опитвал да убеди потърпевшия да потърси правата си, само че той отказвал от боязън.

В изявление от края на ноември 2022 година (само 2,5 месеца преди убийството) Иван Владимиров споделя, че входната му врата е заливана с машинно масло, грес, счупени яйца и други от въпросния комшия. Тогава той споделя, че е изискал " три типа полицейски експертизи ". От Министерство на вътрешните работи са се отзовали, само че служителката му е споделила, че е " доста мъчно да се освидетелства човек с ментални проблеми или да се изсели " от блока.

Разговорът през ноември 2022 приключва с апел на Александър Кадиев да се вземат ограничения, тъй като има заплаха някой да загине. След излъчването на последните думи, водещият на bTV повтори няколко пъти един и същи въпрос към полицията и прокуратурата: " Тези хора майтапят ли се с нас?! "

Той подсети за непрекъснатите репортажи за потърпевши и жертви на принуждение - домашно и междусъседско - които в множеството случаи са алармирали за проблемите си пред Министерство на вътрешните работи, без да срещнат съответна реакция. 

" Пичове, шегувате ли се с нас, в действителност? Ако не се вземат ограничения, скърбя, че ще изтъквам Шекспир, само че... тази страна ще би трябвало да се залости и да се завърши ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР