По-рано днес председателят на Националния оперативен щаб за борба с

...
По-рано днес председателят на Националния оперативен щаб за борба с
Коментари Харесай

Красиви лекарки от ВМА показаха важно ВИДЕО от борбата им с коронавируса

По-рано през днешния ден ръководителят на Националния действен щаб за битка с ковид ген.-майор Венцислав Мутафчийски съобщи, че има нови осем доказани случая на ковид. За денонощието стават 16, а общо за България случаите стават 354.

Малко по-късно шефът на Военномедицинска академия (ВМА) изясни коя добра международна процедура може да се вкара у нас и че може да има ново стягане на карантината в България.

Междувременно от ВМА демонстрираха извънредно значимо видео. "Лекари от ВМА малко по малко: Как се слага и смъква защитно облекло при работа с COVID-19? " - по този начин са озаглавени фрагментите, които споделиха от Военномедицинска академия.


"Правилната приложимост на персоналните защитни средства e решаващa за опазване здравето и живота на медицинските екипи, които са на първа линия и работят с пациенти, инфектирани с новия ковид COVID-19.
Специалисти от Катедрата по анестезиология и интензивно лекуване на ВМА демонстрираха малко по малко по какъв начин се поставя и по какъв начин се смъква безопаснозащитното облекло ", написаха от Военномедицинска академия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР