По-рано днес новоизбраните конституционни съдии от квотата на Народното събрание

...
По-рано днес новоизбраните конституционни съдии от квотата на Народното събрание
Коментари Харесай

Асен Василев за Радев: Независимо дали му харесва, трябва да си и...

По-рано през днешния ден новоизбраните конституционни съдии от квотата на Народното събрание Десислава Атанасова и Борислав Белазелков пред Конституционния съд, на която президентът Румен.

" Дали мандатът им би трябвало да е седем, или девет години, си има Конституционен съд, който ще се произнесе по въпроса ", сподели Василев.

 

" Не мисля, че е работа на политически водач, на която и да е партия, да дефинира по какъв начин би трябвало да се ползва правото в страната, за това си има институции ", акцентира съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.

По-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия точно това - че мандатът би трябвало да не бъде 9 години. 

 

Решението на президента да не върви на клетвата на двамата конституционни съдии е положително. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Корнелия Нинова, ръководител на парламентарната група „ Българска социалистическа партия за България “.

" Без значение е решението на президента Радев да не бъде на клетвата на двамата конституционни съдии ",, ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи.
 

ФрогНюз

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР