По-рано днес , като остава само двете страни да постигнат

...
По-рано днес , като остава само двете страни да постигнат
Коментари Харесай

Даниел Леви преговаря с Почетино за завръщането му в Тотнъм

По-рано през днешния ден, като остава единствено двете страни да реализират финансово съглашение за компенсацията, която би трябвало да получи аржентинеца.

Смята се, че уволнението на Почетино и неговия екип би коствало на ПСЖ 15 милиона евро, откакто им остават 12 месеца от договорите им.

Идеалният избор за правоприемник на Почетино се счита, че би бил Зинедин Зидан, само че някогашният треньор на Реал Мадрид избира концепцията да се опита да поеме националния тим на Франция, откакто селекционерът Дидие Дешан ще напусне поста след края на Световното състезание в Катар по-късно тази година.

По тази причина парижани ще се насочат към мениджъра на Тотнъм Антонио Конте, за който се твърди, че към този момент се е предложил на ПСЖ с контракт за 2 години.

В същото време „ Get French Football News “ твърди, че президентът на Тотнъм Даниел Леви и Маурисио Почетино продължава непрестанно да са в контакт през последните месеци, като Леви се пробва да убеди аржентинеца да се върне отпред на „ шпорите “. Смята се, че Почетино е отворен към концепцията да се завърне във Висшата лига, само че все още не е дал финален отговор на това дали е подготвен да поеме още веднъж лондончани.

50-годишният Почетино беше един от главните претенденти за нов управител на Манчестър Юнайтед, само че „ алените дяволи “ към този момент оповестиха, че наставникът на Аякс Ерик загар Хаг ще поеме поста от Ралф Рангник през лятото.

PSG’s ideal replacement for Mauricio Pochettino is Zinedine Zidane, who would rather try to get the France job after the 2022 World Cup. (LP)
— Get French Football News (@GFFN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР