По-рано днес беше изнесена информацията, че полицията е задържала заподозрян

...
По-рано днес беше изнесена информацията, че полицията е задържала заподозрян
Коментари Харесай

Нов Обрат! Задържаният Не Е Заподозрян За Убийството На Виктория!?

По-рано през днешния ден беше изнесена информацията, че полицията е задържала обвинен за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова. Малко след 14.30 ч. организацията обнови информацията със известие, че за 24 часа е арестуван румънски жител по отношение на убийството, само че той не е обвинен и следствието продължава, написа Актуално.

Тялото на Виктория Маринова - административен шеф на TVN и водеща на предаване, беше намерено в на 6 октомври по обяд в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. На няколко метра от него са открити и движимости на жертвата.

Властите оповестиха, че гибелта й е породена от комбинирана контузия на главата и задушаване, и прецизираха, че убийството е било осъществено с особена свирепост. Убийството провокира мощен отзив отвън България. Множество интернационалните организации, както и представители на еврокомисията, настояха управляващите в България да създадат задълбочено следствие на случая и да открият причинителя на закононарушението. За случая оповестиха редица авторитетни международни медии - от английските Би Би Си, " Файненшъл таймс " и " Гардиън " през италианския в. Il Fatto Quotidiano и холандската телевизия НОС, европейското издание на " Политико " и испанското " 20 минути " до американските малките екрани " Фокс нюз " и Си Ен Ен и катарската " Ал Джазира ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР