По-рано днес (7.12.) , в което нападателят на Байерн Мюнхен

...
По-рано днес (7.12.) , в което нападателят на Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Човек с голямо "Ч": Левандовски поясни изказването си за Лионел Меси!

По-рано през днешния ден (7.12.) , в което нападателят на Байерн Мюнхен бе декларирал, че се надява думите на Лионел Меси към него да са били откровени и това изказване даде " храна " на доста публицисти да заплетат конспирация сред №1 и №2 в света за 2021 година...
" Бих желал това да е откровено и самоуверено изказване от популярен състезател, а не просто празни думи ", бе споделил Лева по адрес на апела на аржентинеца да му бъде връчена " Златна топка " за 2020 година, а в този момент посочи следното пред " Kicker ":
" Моето изявление, което направих пред полска телевизия, не бе разбрано вярно. Никога не съм желал да кажа, че думите на Лионел Меси не са били съществени или откровени ", сподели Левандовски и добави:
" Всъщност, бях много поласкан от речта му по време на церемонията в Париж, в която той загатна, че съгласно него заслужавам да получа " Златна топка " за 2020 година. Реално просто желаех да заявя, че бих бил доста благополучен, в случай че думите на Меси са чути. Уважавам и правя оценка Лионел Меси и още един път желая да го поздравя за спечелването на " Златната топка " ".
Определено можем да кажем, че Роберт Левандовски за следващ път сподели голямата си класа и отвън терена, откакто не остана безучастен към журналистическите тълкования по отношение на личните му думи!!!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР