По принцип те са очарователни. В началото. Но ако започнат

...
По принцип те са очарователни. В началото. Но ако започнат
Коментари Харесай

Мъжете от тези три зодии са истински кошмар за жените

По принцип те са очарователни. В началото. Но в случай че стартират да  се съмняват в избора си, могат да се трансфорат даже в чудовища…

Животът не е разграничен на черно и бяло, само че мъжете от някои зодии, изключително в случай че не са сигурни в възприятията си, могат да изтощят цялата ви душа. Те ще ви търсят с всичките си сили и благоприятни условия, само че на избран стадий от връзката могат да се трансфорат в ужасни хора.

Рак

Раците са прекомерно прочувствени. Те постоянно просто не знаят какво да вършат със себе си и страстите си, от които имат толкоз доста, че е невероятно да се оправят с тях.

Ако този човек ви обича, той ще ви обича цялостен живот. Но в случай че той се чуди дали желае да бъде с вас, дали сте задоволително положителни за него, по-добре бягайте. Защото това прочувствено изтезание може да продължи доста дълго, до момента в който не ви изтощи прочувствено до край.

Козирог

Козирозите се пробват да държат всичко под надзор и когато нещо се обърка, както са възнамерявали, или, не дай Боже, решите да ги оставите, те стартират да основават доста звук и проблеми.

Много е мъчно да се справите с Козирога, изключително в случай че не сте съгласни с визията му за връзката. Той няма да се промени и в случай че не можете да го приемете, безшумно, само че решително напуснете този транспортен съд.

Телец

Още един приятел с рога, който може да ви съсипе нервите. Телецът може да бъде много безапелационен и придирчив и сходно на Козирозите, те не могат да одобряват друга позиция.

За тях е по-лесно да наскърбяват, в сравнение с да вършат похвали. И когато са в потрес е по-добре да избягат, не могат да управляват гнева си. Следователно, в случай че се съмнявате, по-добре е да оставите Телеца да се блъска със личното си отражение в огледалото и да тръгнете по различен път.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР