По принцип пазарното лансиране на нов модел е свързано с вълнуващи

...
По принцип пазарното лансиране на нов
модел е свързано с вълнуващи
Коментари Харесай

FORD вкара новата Festa ST на 400 метра под земята

По принцип пазарното лансиране на нов модел е обвързвано с вълнуващи промо видео материали, демонстриращи автомобила в спиращи дъха сюжети по извити планински пътища, безкрайни пустини, замръзнали езера, пясъчни дюни и други вълнуващи панорами. Колкото и различни да са те, сплотяващо ги постоянно е това, че те са снимани над земната повърхнина.

Избягвайки от тази традиция, Ford направи интересна крачка настрана и вкара новата Fiesta ST на 400 метра подземен, в неназована солна мина, и повери колата в опитните ръце на състезателя от Световния рали шампионат Елфин Еванс.

“При каране, солта действително наподобява на фин чакъл и много хлъзгава, в случай че би трябвало да бъда почтен, изключително със стандартни гуми ”, споделя Еванс. “Очакваш, че ще бъде клаустрофобично, само че в действителност е точно противоположното, чудесно място да се насладиш същински на новата Fiesta ST ”.



Новият Ford Fiesta ST разполага с 1.5 литров, трицилиндрово турбоагрегат, който обаче е в положение да генерира респектираща максимална мощ от 200 конски сили и максимален въртящ миг от 290 Нм, както и да форсира спортния мъник от 0 до 100 км/ч само за 6.7 секунди.

Новата Fiesta ST оборудвана с Drive Modes система, благодарение на която лидерът ще може да избира сред три съществени режима на поведение на колата- Normal, Sport и Track.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР