По принцип не харесваме обобщенията, но все пак – когато

...
По принцип не харесваме обобщенията, но все пак – когато
Коментари Харесай

Звездите определят кой е зле в секса

По принцип не харесваме обобщенията, само че въпреки всичко – когато се запътите към леглото с Овен, Лъв или Стрелец, оставете високите упования зад тила си.
Тези три зодии въплъщават огнената буря. Ентусиазмът им е огромен, хвърлят се стремително в полови завършения, само че способността им да усетят същински колегата е дребна.
Прочетете още
Овен
Те са кралете и кралиците на куикитата. Овните са захласнати от физическия аспект на секса. Обичат да демонстрират доминация, както и да се усещат като топ спортисти в леглото. Липсва им страст, нямат и доста самообладание. Общо взето, предиграта им е слаба работа, а по време на самия секс акробатиките им по-често докарват на “жертвата ” световъртеж, в сравнение с оргазъм.

Лъв
Егото им е като надуваем дюшек – не е доста устойчиво, само че пък е доста огромно. В секса за Лъва е значимо да се усеща обожаван и суетата му да е нахранена. Смята, че да го имате в леглото си единствено по себе си е привилегия, за която би трябвало да му благодарите цялостен живот. Няма даже да му мине през мозъка да ви попита какво харесвате. Как какво? Него! Не е неприятен човек, само че надали ще е най-хубавият секс в живота ви.

Стрелец
Шумни, импулсивни, безразсъдни и неуправляеми. Звучи ли ви като изложение на положителни любовници? Не? Познахте. Стрелците са очарователни, въпреки и малко припряни във флирта. В леглото са още по-импулсивни, а също така са изцяло погълнати от себе си. Забавни са и едно нещо не може да им се отхвърли – опитват по всевъзможен метод и даже най-екстремните ви мечти няма да ги изплашен. Но думи като страст и деликатност не са в техния речник.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР