По принцип Apple не обичат да разкриват сделките по придобиване

...
По принцип Apple не обичат да разкриват сделките по придобиване
Коментари Харесай

Apple са придобили Silk Labs

По принцип Apple не обичат да разкриват покупко-продажбите по придобиване на компании, изключително, в случай че става дума за по-дребни такива. За тях разбираме нормално от изтекли от медиите репортажи, какъвто е и сегашния случай със Silk Labs Inc., стартъп с експертиза в региона на изкуствения разсъдък. Сделката е била осъществена по-рано тази година, а научаваме едвам тези дни за нея чрез материал на страниците на The Information. Информация за цената по договорката няма, както и по кое време е подписана, само че от документи се схваща, че става дума за в действителност дребна компания с към двадесетина чиновници.

Silk Labs е учредена преди три години от някогашния основен софтуерен управител в Mozilla Андреас Гал. Партньори в това му начинание са други двама негови сътрудници от основателя на известния браузър. Компанията попадна в обектива на общественото внимание през 2016, когато Silk Labs провеждат Kickstarter акция за набиране на средства за техния домакински смарт хъб с името Sense. Системата има за цел централизираното ръководство на всички свързани устройства в дома.

Макар и да събира желаните средства, и дори да ги надвишава с 65%, Sense по този начин и не вижда бял свят, откакто, по думите на компанията, хардуерна компания демонстрира интерес към AI системата, която стои в основата на Sense.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР