По предварителни данни няколко общини в Смолянска област имат избрани

...
По предварителни данни няколко общини в Смолянска област имат избрани
Коментари Харесай

Няколко общини в Смолянска област имат избрани кметове на първи тур

По предварителни данни няколко общини в Смолянска област имат определени кметове на първи тур. Така е в община Неделино, където досегашният кмет Боян Кехайов печели вота. За него са дали своят вот 2524 души, заяви Нора Караиванова - ръководител на ОИК. Дали резултатът ще се резервира подобен дефинитивно ще стане ясно през утрешния ден, когато ще завърши преброяването в ОИК-Неделино.

Най-вероятно инж. Елин Радев отоново печели изборите в Доспат още на първи тур, оповестиха от щаба му. Според предварителни данни за ГЕРБ са дали своят вот над 2800 души при общо дали своят вот в общината 4931 души.
Баните си избраха Павлин Белчев още веднъж за кмет на общината. По предварителни данни за него са дали своят вот към 2000 души от общо 2400 дали своят вот. Така Белчев печели с към 85%.

Съвсем предстоящо претендентът на Движение за права и свободи в Мадан Фахри Молайсенов завоюва изборите в Мадан още на първи тур. Над 80% от гласувулите са го подкрепили, сочат предварителните данни. В Златоград дългогодишният кмет Мирослав Янчев от ГЕРБ този път ще се яви на " изправителен ". Той ще се изправи на балотаж против предприемача Величко Сидеров.

Балотаж по предварителни данни ще има и в Чепеларе. Там през идната седмица един против различен ще се изправят досегашният кмет Боран Хаджиев и Анета Пашалиева.

Автор: Величка Петкова




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР